Na e-pvp to by byla taka jazda, ze by przyszedl 1 x 70 EK i nas wszystkich zabil zanim do bramy carlin bysmy doszli, a poza miastem nikogo nie ma, bo na servie jest po ... 200 osob online (i wiekszosc pacce). Chodzilibysmy przez godzine i zabili 1 osobe na 20 lvlu, a potem by jego pro przyszedl 40 lvl knighta i nas rozwalil, bo ma 1 bp uh :>
Skład ma już 26 osób. Nasza stronka jest już w cześci gotowa. Jest spis osób które zabiliśmy do tej pory (w ostatnim miesiącu tylko), informacja dla osób które padły, terminarz (ustalona data wydawania run, niedlugo termin PK bedzie), w dziale taktyki opisalem juz pierwsza taktyke PKowania i wariant "B" (sa screeny), w dziale taktyki jest tez link do TeamSpeak2, opis wlaczania i IP servera naszego. Jesli jestes w skladzie i nie masz loginu do naszej strony to napisz na GG do mnie jakie hasło chcesz miec, a wysle ci login i haslo do twojego konta.
Stronka:
www.haxoticus.gtw.pl
NIGDY WIECEJ TAKICH NUMEROW!
Jeden od nas pisze do mnie o 1 w nocy, ze poszedl solo PKowac i go gonil 18 sorc i 13 sorc red skull. Lognalem sie na knighta i pobieglem do niego. Zabilem tego 13 RS, 18 zwiał, przyszedł jakiś 16 sorc to go też zabił ten gosc nowy w skladzie (2 unjusty juz) i po chwili wpada 42 EK i zaczyna mnie lac. Mialem PZ po tym 13 RS i po zlozyciu 1.5 BP UH wyslalem BP parcelem i padlem knightem... czyli 1.5 BP UH w plecy i padl nasz 24 knight do trapowania (23 lvl teraz). Postanowilem, ze wypowiemy wojne (bez podawania nickow osob z skladu, oprocz mojego knighta nicka) gildi tego knighta (25-40 lvle, polowa na FACC). Jak sie juz kogos zabijemy od nich to napisze na forum tibia.com, ze prowadzimy w wojnie