Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2007, 09:59   #2368
Chesterkaa
Użytkownik Forum

Chesterkaa's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone

Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glamri Pokaż post
Ok ok... Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że ja niczego nie udawałem bowiem nie wiem jakim cudem ona po mojej wypowiedzi wywnioskowała, że traktuję kobiety przedmiotowo. Jak traktuję kobiety sama dobrze wiesz, a bynajmniej po tamtych moich słowach ciężko było wyciągnąć taki wniosek jaki to wyciągnęła Chesterka. Ale cóż, to pewnie tylko taka nadinterpretacja takiej "szalo0o0nej i koffanej 13-tki!". Po prostu stwierdziłem fakt, że jesteś ładniejsza.

@Chesterka:
Jakim cudem on w tym stroju przypomina skinead'a?

@edit:
@down:
Bo interpretujesz słowo "obiekt" jako powiązanie tylko z "przedmiotem". Kiedy czemuś/komuś robione jest zdjęcie automatycznie staje się jego "obiektem" prawda? Można też nazwać "przedmiotem" zdjęcia, ale w takim razie powiedzieć tak o osobie, która jest na zdjęciu już rzeczywiście mogłoby być nietaktowne i to nie tylko wobec kobiety. I nie chodzi o kobietę, która jest "przedmiotem" tutaj tylko o "kobietę, której zrobiono zdjęcie".

1. Gon sie x2, tak jestem sFRuSssToRanAa i RoScHoFfa TrzynastkAa. Ochhh gowno mnie w sumie obchodzi co o mnie myslisz ; < to tylko forum, jak setki innych...
2. Nie wiem jakim cudem, widocznie jakims...
3. No i fajnie, wszyscy sie cieszymy \m/

tym akcentem zakoncze ta idiotyczna "wymiane zdan"

znajac zycie i tak znajdziesz mnostwo moich wypowiedzi do ktorych sie czepisz ; ]

"Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy."

Marta Wawrzyn/ pardon.pl
Chesterkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem