Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2007, 21:11   #30
Raymort
Użytkownik Forum

Raymort's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: We Run It
Świat: Elysia
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sachiel Pokaż post
Możemy sie sprzeczać znasz tylko relacje jednej strony, będąc w nią ślepo zaparzony jako jedyną prawdziwą to sie nazywa ... zaślepienie ... baa nawet podchodzi pod bezgraniczną miłość dygresja ( uprawiacie sex ? ) ale koniec z żartami. Jak już wspomniałem znasz tylko jedną relacje i na jej pdostawie mnie oceniasz. Ale nie to jest przedmiotem sprawy tak lorens dla mnie sporo zrobił i to zapewne usprawiedliwiało, że zabrał efekty mojej 2 letniej gry ? Nie ... nie wydaje mi się, nie ma usprawiedliwienia dla jego zachowania po za głupotą arogancją i pobudkami czysto "moralnymi". Pewnie dalej ma "radochę" z tego jak to mnie wykręcił i jak by się trafiła okazja okradł by mnie znowu po czym zrookował zdelejtował konto i robił by tak do usranej śmierci dowartościowując swoje alter ego.
Nie oceniam, ale przyznaj przynajmniej, że Lorens miał access do Malfuriona i on expił nim do 70 lvla.

A co do samego Lorensa, jest to jedyna osoba, która zrozumiała dlaczego odszedłem od Bloodz i z którą można normalnie porozmawiać na Vent, bo nie powiem, żeby np. Rydwan był inteligentną bestią. Jeden jeszcze taki spoko był, zwany Damerem . (teraz mówie tylko o Polakach)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez H.L Pokaż post
Moze dlatego ze czesciowo zmienilem poglady
A to dlaczego, "przestali dawać ciasteczka na ciemnej stronie mocy"?

Ostatnio edytowany przez Raymort - 25-05-2007 o 21:12.
Raymort jest offline   Odpowiedz z Cytatem