Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2007, 21:45   #16
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mikmas Pokaż post
Oh przepraszam, dorosły człowieku. Wiem, że wyrażanie swoich poglądów to objaw dziecinności - to już się nie powtórzy

"jak ci windows nie odpowiada użyj dosa - tam wszystko idealne" tiiaaa....
imo czlowiek dorosły lub "prawie" dorosly troche uzywa tego co ma miedzy uszami... twoj post mozna krótko zobrazowac "mama mi kupila pacca, czemu nie mam po tygodniu 100 lvl ? plx plx why why plx plx!!11"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mikmas Pokaż post
W pierwszym momencie aż mnie zdziwił całkowity brak kultury, albo może jakieś komplexy? Nie wiadomo. Ale widać się przyzwyczaiłem za mocno do kultury na innych forach - definitywnie muszę to zmienić (już mam 2 rzeczy do zmiany: przestać wyrażać poglądy, bo to dziecinne i przyzwyczajenie, że są ludzie, którzy nie powiedzą nic konkretnego tylko nawrzucają - takie forumowe drechy hehe)
wow, pierwszy post byl na miare IQ <90 a drugi to ma nawet ladnie poskladane zdania, skad ta zmiana? aha, zmartwie cie, ale do kultury zalicza sie tez "taktowność", a widze ze masz z tym problemy

Co do twoich dragow - druidem przed 50 lvl zapomnij, a co "idealnego" expowiska - nie ma takiego dla druta/sorca na tym lvl, proponuje sie pomeczyc z monkami/dsami na tombach, jak sie uprzesz to mozesz z blokerem isc na hydry, dsy + hmm i dobry exp ( gorzej z lootem), masz tez piratow - tylko najpierw musisz questa zrobic, masz tez culty - novice, na nizszych poziomach 2 dsy i powinno sie zwrocic z lalek, mozesz tez sprobowac czegos faccowego - guardy lub mint

Mam nadzieje ze to bylo bardziej konkretne i tym razem pomoglem

<temat wyczerpany>