Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mikmas
Oh przepraszam, dorosły człowieku. Wiem, że wyrażanie swoich poglądów to objaw dziecinności - to już się nie powtórzy
"jak ci windows nie odpowiada użyj dosa - tam wszystko idealne" tiiaaa....
|
imo czlowiek dorosły lub "prawie" dorosly troche uzywa tego co ma miedzy uszami... twoj post mozna krótko zobrazowac "mama mi kupila pacca, czemu nie mam po tygodniu 100 lvl ? plx plx why why plx plx!!11"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mikmas
W pierwszym momencie aż mnie zdziwił całkowity brak kultury, albo może jakieś komplexy? Nie wiadomo. Ale widać się przyzwyczaiłem za mocno do kultury na innych forach - definitywnie muszę to zmienić (już mam 2 rzeczy do zmiany: przestać wyrażać poglądy, bo to dziecinne i przyzwyczajenie, że są ludzie, którzy nie powiedzą nic konkretnego tylko nawrzucają - takie forumowe drechy hehe)
|
wow, pierwszy post byl na miare IQ <90 a drugi to ma nawet ladnie poskladane zdania, skad ta zmiana? aha, zmartwie cie, ale do kultury zalicza sie tez "taktowność", a widze ze masz z tym problemy
Co do twoich dragow - druidem przed 50 lvl zapomnij, a co "idealnego" expowiska - nie ma takiego dla druta/sorca na tym lvl, proponuje sie pomeczyc z monkami/dsami na tombach, jak sie uprzesz to mozesz z blokerem isc na hydry, dsy + hmm i dobry exp ( gorzej z lootem), masz tez piratow - tylko najpierw musisz questa zrobic, masz tez culty - novice, na nizszych poziomach 2 dsy i powinno sie zwrocic z lalek, mozesz tez sprobowac czegos faccowego - guardy lub mint
Mam nadzieje ze to bylo bardziej konkretne i tym razem pomoglem
<temat wyczerpany>