Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2007, 21:59   #238
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iontz Pokaż post
Sprzedawaliście, czy wyłudzałeś od biednej babci?

IMHO, cena PACCa jest wręcz absurdalnie wysoka biorąc pod uwagę korzyści, które z niej płyną. Trzy miesiące płatnego konta w MMORPGu, gdzie nie można robić niczego poza biciem potworów, "zwiedzaniem" terenów (pomijam "powiązania" - robienie run, etc) czytaniem tych parunastu trzyzdaniowych "książek" i wypowiedzi NPCów, kosztuje 90zł. Za 80 zł możemy mieć, jeśli już zostajemy przy tematyce komputerowej, 4 gry z eXtra Klasyki, a są tam naprawdę świetne tytuły. Dlatego też, PACCa zostawiam tym dla których Tibia stała się czymś więcej niż rozrywką.
Absurdalnie wysoka? omfg roftl lol ffs , to jest 15 godzin zbierania truskawek/jablek/pomidorow, w czym problem?
Btw, 4 gry z eXtra klasyki? po 20 zl jedna? ej nie wszystkich bawia Herosi I-II albo inne shity s przed 5-8 lat
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iontz Pokaż post
Co do zarabiania, owszem, masz rację, lecz, jak mówisz, na świecie, a niekoniecznie w polskich realiach. Zresztą, w życiu bym nie kupił gry za 250pln.
Zastanawiam się jaki hit ostatnio był w takiej cenie? Bo dobre strategie, z generatorami "losowych" map, w które również latami można grać (na upartego, ale tam) nie wychodzą powyżej 150zł.
1: nie kupisz? wiadomo, lepiej pirata - do tibii nie ma piratow? a to shit!!?11!
2: no wlasnie... "na upartego"... jezeli jest sie tak upartym zeby grac w jakiegos RTSa single player przed kilka lat to chyba starczy mu "zaparcia" zeby garc na faccu?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mazgier Pokaż post
I dorastać na garnuszku rodziców do lat 20-kilku a potem się dziwować, że ma problem ze znalezieniem "odpowiedniej dla swoich aspiracji" pracy? Od poświęcenia kilku weekendów na pracę, spadnie komuś korona z głowy? Oczywiście, prościej jest wyciągnąć łapkę do rodziców albo stękać, że "to nieuczciwe" że innych stać a mnie nie.
z twoim pierwszym postem sie nie do konca zgadzalem ale tu "you're right brotha!"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shadow_Wing Pokaż post
po co mam kupować za 60zł pacca(czy więcej-nie oriętuje sie) skoro za tą kase moge kupić WoWa,L2...Dlaczego Silkroad online jets za fRee? chociasz ma super grafe fajne pvp system karawan...(co prawda qesty też są głupie...) j
Wow, l2? za 60 zl? xDD w WoWa 4 miechy kosztuja wiecej nizw Tibii pol roku pacca + nie mozna grac za free, nie wiem jak L2 ale nie ebdzie duzo taniej pewnie...