Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2007, 23:57   #17
mikmas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: stąd

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 650
Skille: 200/199
Poziom mag.: 90
mikmas ma numer GG 3632553
Domyślny

Cytuj:
wow, pierwszy post byl na miare IQ <90
Czemu tak sądzisz? I w ogóle jak potrafisz poznać <<IQ>> na podstawie 1 postu
Cytuj:
ale do kultury zalicza sie tez "taktowność", a widze ze masz z tym problemy
Hmm...
Cytuj:
Czasem sobie wyobrażam że niektózy zamiast mózgu mają wykałaczki.
Hmmmmmm...
Cytuj:
krótko zobrazowac "mama mi kupila pacca, czemu nie mam po tygodniu 100 lvl ? plx plx why why plx plx!!11"
Kurde nie czaje was ludzie... jeden na mnie beznadziejnie wrzuca, nic konkretnego nie powie, taki tzw. troll, a jak się bronię to następny troll włazi na mnie. Nie no rozumiem... 0 kultury u mnie, iq poniżej 90 tylko nie kumam, czemu na forach, gdzie z założenia są ludzie o naprawdę niezłych łbach (mowa o forach programistycznych) można się z ludźmi dogadać i bez takich postów typu "dzieciak z iq < 90! Nie wiesz gdzie expić i myślisz, że ci pomożemy? Jak szukałeś to poszukaj jeszcze raz". A może to sprawa komplexów? Ludzie, których szanuję to nie ci, którzy udowadniają jacy to są wielce taktowni, myślący czy nie-dziecinni tylko ci, co naprawdę potrafią pomóc
Cytuj:
Co do twoich dragow - druidem przed 50 lvl zapomnij, a co "idealnego" expowiska - nie ma takiego dla druta/sorca na tym lvl, proponuje sie pomeczyc z monkami/dsami na tombach, jak sie uprzesz to mozesz z blokerem isc na hydry, dsy + hmm i dobry exp ( gorzej z lootem), masz tez piratow - tylko najpierw musisz questa zrobic, masz tez culty - novice, na nizszych poziomach 2 dsy i powinno sie zwrocic z lalek, mozesz tez sprobowac czegos faccowego - guardy lub mint

Mam nadzieje ze to bylo bardziej konkretne i tym razem pomoglem
Mniej więcej tak wygląda post na innych forach. Konkretny, bardziej myślą nad problemem, a nie jak tu dogryść i pokazać, jaki ten "dzieciak" jest gorszy ode mnie.

Czemu nie możecie sobie niektórych uwag po prostu darować? Pomóc nie pomogą, a tylko miejsce na forum zajmują i zniechęcają ludzi.

Wiem, że prawie kazania, ale naprawdę! Zszokowało mnie to aż wypisane pod nickiem niektórych hasło "co to nie ja". Mam na niektórych forach po 500 po 2000+ postów i wszyscy (nawet mody) nie patrzą tylko jak tu dogryść. Tu mam mniej niż 10 i człowiek, który w pierwszym zdaniu robi ze mnie konkretnego debila niczym nie argumentując mówi mi o taktowności .
mikmas jest offline   Odpowiedz z Cytatem