Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2007, 01:27   #1
Shuki
Użytkownik Forum

Shuki's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Shuki ma numer GG 8014050
Domyślny Popyt - Na co ? - część druga

A więc jest to kolejna sonda, żeby przekonać się, co poszczególni użytkownicy cenią sobie w fotomontażach (chodzi oczywiście o fake'i tibijskie) najbardziej.

Jak to napisał Avager:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
Pomoże to nowym błędnikowcom, którzy chcą w jakiś sposób zaistnieć, wybić Się korzystając z zapotrzebowania rynku.
Fabuła - wszystkie elementy wchodzące w skład fabuły tzn. motyw przewodni, po kolei wyjaśniane róźne rzeczy, sens, motywy poboczne etc.

Grafika (sprity) - chodzi tu głównie o prawidłowe sklejanie, outfity i użyte grafiki przedmiotów / elementów otoczenia.

Grafika (efekty) - Filtry i efekty stworzone w programach graficznych i prawidłowe użycie ich.

Humor - głównie tyczy się fake'ów paskowych.

Kontynuacja serii - imo głupota, aczkolwiek spotkałem się z ludźmi, którzy lubili pewien film tylko dlatego, że był kontynuacją serii.

Realizm - realia w fake'u. Jak ktoś miał doczynienia z RPG to wie o co chodzi. Poza tym wliczają się tu jeszcze ograniczenia postaci np. mag z łukiem i rycerz z różdżką nie pasują do siebie wogóle.

Czas i miejsce akcji - Chodzi tu o np. Przyszłość i kosmos.

Inne - wszystko inne co mi nie przyszło do głowy .

P.S. Można wybrać więcej niż jedną opcję.

@Down
Poprostu chcę wiedzieć na co najbardziej należy zwracać uwagę.

Btw. Przecież nie denny humor. ^.-

Ostatnio edytowany przez Shuki - 26-05-2007 o 01:35.
Shuki jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.