Ehhh ludzie poczekajcie z komentarzami typu<na czym będzie knight> aż ukażą jaką siłę będzie posiadał rycerz po tym updacie .Mam nadzieje że to knight oraz paladyn zostaną najbardziej zmodernizowani ponieważ Knigth jak wiadomo na wojnie znaczy tyle co kukła na której sie ćwiczy a o ile wiem w każdej mmorpg knight jest potęgą co do potworków to mogli by umożliwić knightowi takie coś jak samotny hunt na dlach<i takich większych potworach> albo coś takich dużych strat każda profesja może zrobić demona solo w ciągu 5min? a knight będzie walił go 30min? o ile użyje explo . Z Palladynem zaś co do wojen sie zgadzam nie wali zbyt mocno mogli by go ulepszyć ,ale moi drodzy co do potworów to jest lipa nawet na 150lev pall niema innego wyboru jak nie expić na dragach,dlach,gsach i ciupać z kuszy po 150+?przesada .
Także mam nadzieje że tym razem się postarają i wyrównają wszystkie klasy postaci chociaż do tego stopnia aby np:100 knight,pall,mag,druid mógł położyć solo swojego rówieśnika.
A co do potworów to nc iż każdy potwór w tibi ma jakieś znaczenie dlatego każdy potwór będzie mi się podobał