@Wszechstronny
Nie chce się kłócić, ale delikatnie masz z banią... Nie obraź się to jest forma krytyki. Czytałem tylko pierwszy post.
Co do szwedów (twych idoli) to grałem tylko na 3 światach: Refugia, Elysia i Silvera i jakoś za dużo szwedów nie ma, nie ma only szwedzkich gildii, nie ma tego co mają pl, br. Raz spotkałem szweda na Refugii i mi wybijał moje potworki i co taki obrońca szwedów i jeszcze do mnie sapał (na non pvp) i jaki naród to n00by ?
Co do noob i neewbie to patrz na wikipedia.pl:
Noob - słowo pochodzące od angielskiego słowa "nob" (łeb), oznaczające osobę natrętną i bezmyślną. Często jest mylone ze słowem newbie, oznaczającym po prostu osobę początkującą i niedoświadczoną. W grach komputerowych noob to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom.
Newbie - slangowy termin oznaczający osobę początkującą i niedoświadczoną. Jest używane w żargonie informatycznym, najczęściej w grach komputerowych. Oznacza tam gracza dopiero zaczynającego rozgrywkę i zdającego sobie sprawę z tego, że jeszcze nie do końca opanował reguły gry. Gracz taki stara się stopniowo rozwijać swoje umiejętności.
Noob to gracz przeszkadzający, a nie koleś który robi rzeczy przez ciebie opisane...
Co do zjednoczenia to nie ma co jednoczyć myślę, że najważniejsza jest zabawa i satysfakcja, co w tym złego, że się kłócimy, nawzajem zabijamy itp. itd. i tak pl i br są silniejszy na wiekszości światów od swe. Nie grałeś na innych światach, a mówisz o całej tibii. Co tu jednoczyć każdy ma swoich friend (pl ma też friend br i na odwrót, nie tylko pl friend z pl) i jest tak jak ma być jak polak polakowi zawinie loota to ten drugi polak ma prawo go ujebać i to z pomocą br jak chce. Pl i Br r00x
|