@up
Znalazł się inteligent. Myśli, że napisze wierszyk z dwoma bluzgami, to może każdego jechać... Posłuchaj, człowieku, jakbyś uważnie czytał tematy na tym forum, albo przynajmniej jako-tako rozumiał słowo "Elita", tobyś wiedział, czemu kogokolwiek tak nazywa. Ale nie wiesz, więc pozwól, że ci to wytłumaczę:
Na forum jest pewna grupa ludzi, którzy robią dobre fake. Naprawdę dobre, wybijające się ponad resztę. Nie kolejne typu "super-hiper-mega hiroł, z pospolicie dostępnym outfitem, który idzie po idealnie prostej (robionej w OTS ME) drodze i zarzyna jedną ręką potwory, które normalnego człowieka zabiłyby śmiechem". Fake z NAPRAWDĘ dobrą fabułą, własnymi (przynajmniej częściowo) outfitami, dobrą grafiką (pomijamy tu pseudofejkowców używających OTS ME do przyklejenia jednego drzewa na trawie), częściowo zapełnionymi plenerami itp. Naprawdę DOBRE i INNE od wszystkiego, co tu jest. Tych ludzi właśnie nazywamy "Elitą". Dlatego taki np. Turok czy Eerion (o Avagerze nie wspominając, bo większość wie, kto to) są tu poważani, a z ich komentem każdy się liczy. Dlatego on nazywa ludzi Elitą, panie Zwykły Dupek.
@down
No niekoniecznie łatwo. Niewielu jest ludzi, którzy robią DOBRE fake, inne od tego, co tu na forum jest. Nie kolejne "śmieszne" paski, nie kolejne "świetne" super-hiroł fake, nie kolejne wojny orków, minosów, trolli itp. Wbrew temu co widać, większość z tego co jest na forum to wtórne do bólu, żałosne imitacje tego, czym powinien być fake. Popatrz choćby na fake Crystal12 (OTS ME, barbarzyńcy w cylindrach, kolorowe Crown Armory na ścianach itp), wcale daleko nie masz. Co prawda ten fake wcale nie jest totalnym dnem, ale ma dość blisko do osiągnięcia go.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-05-2007 o 13:40.
|