Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2007, 13:34   #14
Bigzone
Użytkownik Forum

Bigzone's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
Domyślny @topic

JEżeli trzeba pogarszac sorca i druta to w sposob logiczny (czyli nie zabierac nic) a nie zabieranie czarow x(. second dlaczego to knightem i pallem duzooo szybciej wbic lvl 50 nic sorcem/drutem. Niech cipsoft zajmie sie takze tą sprawa. Faktem jest że pall musi wydac sporo szmalu na skilowanie ale najt?? ludzie jak sobie postawisz przez3 dni monka bedziesz skilowac po 6-7h dziennie wbijesz z takim war hammerem/ fs/k axem lvl szybciej niz jakikolwiek drut czy sorc. Poza tym po jakiego po tym updacie knight ma dostac najwiecej?? ludzie wy zacznijcie używać mózgów a nie ch**a. 1st knight nie jest taki beznadziejny (duzo capa i duzo zycia) 2 z palkiem nc nie powinno byc zmieniane bo moze uzywac sd ludzie ludzie ocknijcie sie jakiej profesji jest najwiecej? odp knightow jest najwiecej na servach czemu?? bo sie latwo gra i masz. Jeżeli cipsoft chce cos zmieniac to niech lepiej speary tak szybko sie nie niszcza po ja osobiscie mam pala ale na samo skilowanie do 52 poszło ~4k. (no jak komus nie przeszkadza lazenie i zbieranie ciezkich spearow to luz).
Po sotatnim updacie Ci ktorzy graja w tibie wymyslili sobie sd combo. Wiekszej glupoty niz to nie slyszalem niech sie zbierze kilko palow i kilku najtow niech walna w jednym czasie ze swordow, kusz i run i ktos ma deda a nie sd combo powali kazdegox( (naby). aha kiedys sie celowalo z run teraz jak sie nie celuje z run do wroga/siebie to najci sa wielce oburzeni tym faktem - wiecie co ja proponuje zeby cipsoft zrobil tak ze sie celuje z run (tak jak wczesniej) ale do tego trzeba celowac z mieczy lukow kusz broni obuchowych toporow - to byoby sprawiedliwe nieprawda?? niech lepiej cipsoft zostawi tibie taka jaka jest nie wliczajac w to faktu ze stwarzaja coraz to nowsze potwory etc BYE
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki
aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!!
Bigzone jest offline   Odpowiedz z Cytatem