Cytuj:
"Myślą, że są elitą.
On jest zwykłym dupkiem,
ona pospolitą dziwką"
|
Dał pierwszą linijkę od siebie - resztę skopiował.
Choć może raczej - podmieniłeś jedno słowo?
Bo to się nie trzyma kupy dziecko.
@Dark Alphadron
Dzięki za wyróżnienie, jednak ja się nie chcę uważać i nie chcę być dopisywany do elity.
Już pomijając fakt, że moje fake stoją na graficznie średnim poziomie.
Elita fake'owa, czy jakakolwiek elita to raczej zamknięte towarzystwa.
Które wspiera się nawzajem.
Mi to peirwsze nie pasuje, a do drugiego się nie dopasuje. Oczywiście - ja podrapię ciebie, ty podrapiesz mnie - pomagam sobie z np. Kwasem, Koperem czy innymi graficznie. Ale jak nie podoba mis ie co robią to kopa w dupę i tyle.
Cytuj:
|
Wnioskując z twojej wypowiedzi na tym forum zostać "Fake'owym Elitą" zostać naprawdę łatwo.
|
Nie.
Gdybym ja miał wypisać ludzi, którzy należą do elity to hmm...
(kolejność przypadkowa)
1. Drakon - fabuła słaba, ale dobrze grafiki robi
2. Kwaso - abrdzo dobry fake'owiec. Grafik boski
3. Avatger - Po prostu

. Wiadomo dlaczego.
4. KalasantyX - za genialnego fake (1 część była słąbiutka, druga jest genialna)
5. Kwaso - bo dobry jest w te klocki
6. Dark Alphadron - wiadomo.
7. Dejvo (emerytura

). Genialne fake, idealne sklejenie, idealne odwzorowania tibijskie.
8. Dark Kriss (emerytura). Jestem z pierwszych lepszych fake'owców o ile mnie pamięć nie myli.
9. Turok - tak ogólnie.
10. Glaves - dobre grafiki robi. Fabułą może niespecjalna, ale tak to ok.
Prawdopodobnie kogoś pominąłem, ale nieważne.
Tak czy siak - nie chcę, aby stał się tutaj flame.
Chciałem tylko osobiście pokazać, że gdybym miał uznać jakąś elitę - to ci panowie by tam byli.
Aha i chciałem dodać tylko jedno - Crowala nie wpisałem, bo IMHO jego fake suxxowały kompletnie. A to, że masie się podobało - trudno. Eragon tez sie podoba masie a to śmieć.
Cytuj:
@Oerta
Czy tobie chodzi o turniej X versus Y? Każdy podejrzewa mnie o płytką fabułę ze względu na to, że to "turniej", ale chciałbym zobaczyć wyraz twarzy większości forumowiczów jak turniej w moim fake'u się zazcnie...
|
Sam wątek turnieju jest już strasznie oklepany i niechciany. Nie ważne co się stanie na nim - zawsze masz za to minusa.