Temat: Nowe potwory!
Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2007, 19:58   #133
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce

Stan: Niegrający
Finch ma numer GG 3884618
Domyślny Lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
prosze o odpowiedz

jezeli uwazacie knightow i palkow za takie guwno to po co nimi gracie ???
no po co nie umiesz grac palkiem/knightem to nim nie graj i zrob se sorka druta albo nie graj wogle a nie grasz nabiles 15 level i tylko narzekasz i narzekasz to sie nudne robi wiekszosc tematow na tym forum zaczyna sie normalnie a konczy sie

" knight gorszy !! zabrac sorkom ue !! "
" palek gorszy !! zabrac druidom visa "
" i znowu all dla pacc kiedy oni pomysla o darmozjadach i zrobia cos dla nas "

to juz sie nudne robi zrobcie 1 teamt gdzie beda skargi i zazalenia a inne tematy zostawcie w spokoju

wszyscy pisza ze sorki tak z sd wala czy wy myslicie kiedys o slowie waste

sork ma na srednim levelu waste i waste a jak wy jesce mowcie o sd to naprawde widac ze kasa na alegro wam rodzice kupuja ze expicie z sdkami

sorka za ortografje ale jestem dyslektykiem ( czy jak to sie mowi )

Boże dzieciaku twoje pismo, styl i szyk zdania (nie mówiąc o ortografii) wyraźnie pokazują że jesteś 10+- latkiem albo jesteś zapóźniony w rozwoju. Jeżeli coś piszesz i chcesz aby inni to przeczytali to pisz poprawnie a przede wszystkim przejrzyście używając kropek, przecinków itp, itd, etc.
Druga sprawa jeżeli chodzi o umiejętność grania pallkiem, knightem to zauważ dziecko, że tu chodzi o to że gra tymi postaciami jest bardzo trudna, wymaga czasu i umiejętności. Widać że sam nie umiesz grać skoro wybrałeś sorca/druta, bo co to za umiejętnośc stanąć obok potworka, zaznaczyć go i wciskać hotkeye. Po za tym nie chodzi tu o to że jeżeli komuś się nie podoba pall/knight to ma nim nie grać tylko o to że wszystkie postacie powinny być wyrównane i tak samo silne. W tibii mamy cztery profesje i żadna z nich nie ma prawa zaniknąć.(pomyśl co byś powiedział 100+- pallowi/ knightowi, który podziela moje zdanie, że jego postać z powodu, że nie jest postacią magiczną jest słaba - co ma se zrobic sorca/druta bo nie umie grać? <naab.pl>)
Jeszcze jedno czytając cały temat nie widziałem żeby ktoś pisał zażalenia do tego że sorce/druty mają SD? Jeżeli coś przeoczyłem to zacytuj takową wypowiedz.
Co do Facca to uważam że im się też coś należy bo taka jest prawda bez graczy z pacciem gracze z facciem nie mogliby grać a za to pacc nie miałby komu sprzedawać itemki itd, itp, etc.
Ale to czy CipSoft poszerzy możliwości facca zależy to tylko od niego. I proszę nie wyzywać wszystkich facców od naabów, gdyż nie wszyscy nimi są, a po za tym każdy kto ma/miał pacca zaczynał jako facc.

p0zdr

Finch jest offline