Małe pomyłki? Cała ta akcja to był jeden wielki błąd. Obejrze ją dokładnie i sprawdze kto już nie pojdzie z nami PKować następnym razem

Napewno nie pojdą Ci ktorzy kompletnie olewali co mowilem.
Troche statystyk z dzisiaj:
zabili 2-3 osoby
padli 20-25 razy
Cos chyba WAM nie wyszlo, bo nie moge powiedziec, ze to byl moj sklad ktory zalozylem. Tylko nie kręćcie kolejnych filmow i nie podpisujcie "Haxoticus", bo ja ani nikt z pierwszego skladu nie bral udziału w akcji. Zanim my dobiegliśmy to padło 11 z was. Filmu z drugiej strony nie dam, bo ma 78 minut przez które nikt nie pada, bo tylko szukamy gdzie sie rozbiegliscie. Tak trudno sluchac rozkazow? Był podział na druzyny, byly kolorowe stroje, były plany PKowania na stronie od dwoch dni, byl TeamSpeak server prywatny i co? I każdy w swoją strone pobiegł, a jakies nooby co dopiero sie przylaczyly w tym tygodniu atakowaly mimo kilkunastu upomnien na TS i prywatym kanale. Osoby ktore zaatakowaly mimo tego, ze powiedzialem gdzie zbiorka i nawet nie powiedzieli, ze atakuja (?!?!) juz nie sa w skladzie, imiona wymienie jak obejrze dokladnie. Stary skład zabijał 25+ lvle w 4-5 osob i nikt nie padal. Atakujac w centrum carlin 25 knighta, zostalismy zaatakowani przez 32 sorca i 79 MS.. padly 2 z 9 osob, reszta zwiala. Tutaj co? Zaatakowaliscie w 12 osob 40 sorca i 11 z was padlo, bo ostatniego trapnelismy kiedy gonil go 40 sorc(ktory zwial)? Nie piszcie wiecej razy, ze "Haxoticus" sklad PKuje, jesli ja nie biore udzialu w akcji :>
Jak ktos ma jeszcze film z tej akcji to niech mi na GG da linka.