Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2007, 22:38   #541
Sir_Kopek
Użytkownik forum

Sir_Kopek's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Sir_Kopek ma numer GG 4437281 Sir_Kopek ma login Tlenu sir-kopek@o2.pl
Domyślny

Ludzie to co było w Warszawie to poprostu ośmiesza nasz polski futbol. Sędzia pokazuje że bramka uznana później konsultuje sie z bocznym i nie ma bramki. No poprostu kabaret. A mecz był ustawiony jak nic, bo puchar dla mistrza był już w Warszawie, czyli wszyscy o wszystkim wiedzieli. Sam widziałem cały mecz Legia : Lubin i jestem zdruzgotany. Aż niechce mi się życ. Od czerwca GKS będzie sponsorował PGE, budżet klubu wyniesie 25 mln euro < najwięcej w Polskiej lidze. I na następny sezon wam Bełchatów pokaże. Jeszcze lepiej wypadniemy w PUEFA niz Lubin w el. LM. Nie wiem jak wy ale napisałem specjalny list do PZPNu w sprawie tej drugiej bramki zobytej prawidłowo!! Może ten list też prześle do UEFy z materiałem wideo. Nie wiem czy to coś zmieni ale przynajmniej próbowałem. Jeśli Lubin myśli że w LM coś zagra to sie myli jak nie wiem co już odpadną w pierwszej rundzie eliminacji. A GKS ma na celowniku wartościowych piłkarzy z Ameryki Łacińskiej i wtedy wam pokarzemy. W tym sezonie GKS rządził ligą, a Zagłębie wykładało kasę każdemu sędziemu. Za rok Zagłebie nic nie będzie miało do powiedzenia a GKS będzie rządzi wszędzie, w Polsce jak i w Europie. I nie mówie że nie mam racji, bo kto z was stawiał na GKS przed sezonem, że będzie walczył o mistrzostwo.

MISTRZ MISTRZ GKS !!!

Zagłebie pewnie będzie zdegradowane !! za korupcje.
Sir_Kopek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.