Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2007, 22:50   #108
Pieczarmistrz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
Domyślny

@Ezh...ale Ty jestes malo kumaty, no kurwa jak mam mowic o patriotyzmie nie mowiac o nim. napisalem WCZESNIEJ NIE MOWILEM NIC O PATRIOTYZMIE tzn. ze WCZESNIEJ a nie w tym poscie. czytanie ze zrozumieniem, rozumiem ze matury nie miales i jeszcze nie za bardzo ogarniasz o co kryje sie pod tym haslem :/

4drain. porownanie z pilka jest dobre. masz racje. tyle ze ta zagraniczna druzyna nie bedzie nam co sezon w polskiej lidze przeszkadzac w zdobyciu mistrzostwa, czyz nie?

co do PA, no sry kiedys bylem abusowany przez Alfisa, dopoki sie z nim nie poznalem, a jak sie z nim poznalem, pomyslisz ze przez wojne ze bylismy po jednej stronie, no nie do konca, poprostu zaczelo sie od tego ze sie w*****alem ze lata za mna i bije mnie, i tak gadalem z nim i w koncu zostawil mnie w spokoju. tak poprostu powiedzial ze jestem w porzadku a nie tak jak inni Polacy na moim lvl (moje poczatki na Selenie wiec okolo 30 lvl). Wszystko co robisz i co zwiazne z Toba zalezy tylko od "Ciebie", to "Ty" musisz umiec sie w zyciu ustawic i umiec walczyc o swoje a nie liczyc na innych.

grypek zgadzam sie z nim fajnie wszystko wyjasnil, krotko i na temat, ja jakos nie umiem krotko ^^
Pieczarmistrz jest offline