Cytuj:
Oryginalnie napisane przez astinus123
Hmm, może draconia? Qmpel pomógł by mi się przedostać tam, a później przeszedłbym tym tp przy dragu. Jest tam sporo ghouli, więc byłby fajny lootbag. Na darashii jest podobno sporo ghouli, czy tam mogę iść?
|
Z Draconii nie da się wynieść lootbaga, a żeby wydostać się przez teleport przy smoku trzeba mieć Dragon Fetish.
Co do dworców - w najłatwiejszej jaskini można zarobić tam ze 2k na godzinę (choć na twoim levelu pewnie i więcej, ale to zależy też od szybkości respawnu) + bast skirty, nie próbowałem knightem expić w głównej części - voodoomastery są strasznie upierdliwe, ale chyba powinieneś sobie poradzić. Ogólnie dosyć szybki i przyjemny sposób zarabiania bez robienia lootbaga.
Co do ghouli koło Darashii - chodzi zapewne o południowo-wschodnią Drefię (za rzeczką), bo tylko tam nie ma DSów i stalkerów. Raczej ghouli jest tam trochę za mało jak na twój level.
Jest ich za to dużo w grobowcach. Ze swojej strony mogę polecić stone tomb - raczej rzadko uczęszczany, a dość przyjemny dla rycerza - tylko 2 stalkery i crypt shamblery, i to praktycznie w jednym miejscu, więc w razie czego można je po prostu omijać, dużo ghouli i skeletonów.
Podobno też knightem dobrze się zarabia na jaszczurach, ale sam nigdy nie próbowałem.
Piraci też przynoszą niezłe dochody, ale przy słabym ekwipunku obawiam się, że możesz dość mocno obrywać.
Ogólnie najlepsze będą więc chyba dworki - praktycznie nie zadają strat, dają mnóstwo gotówki i całkiem przyzwoity loot.
PS. No i na przyszłość
nie daj się zhackować.