Zobacz pojedynczy post
stary 27-05-2007, 04:12   #38
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
LOL

Ja w temacie "fajne, bo orginalne" zaproponuje pare fajnych piosenek ktorych nie mam zamiaru w moich filmach uzywac, a jeszcze nikt ich nie uzyl.
Piosenki baardzo wolne:
Coheed And Cambria - Wake Up
-------------------------------
Spontane (płyta - Nie czekając na słońce) - track 1
Spontane (płyta - Nie czekając na słońce) - track 7
Nie mam tytułów, ale poszukaj zespołu i utworów z tej płyty. Te dwa utwory są na serio bardzo wolne i spokojne. Podstawową ich zaletą jest to, że nie zawierają żadnego tekstu (ktory zazwyczaj nie pasuje do filmu) oraz, że możesz je pociąc w wielu miejscach i poskracac, a nie bedzie tego slychac. Jak byś nie mógł znaleźć to napisz na forum/gg to ci dam linki do pobrania.
Z mało spokojnych :
Mudvayne - Fucking Determined
Slayer - War Ensemble
Z czegoś co chyba dużo osób słyszało, a nikt w filmie nie używał.. nie wiem z czego to, ale brat sciagnal (pewnie wiele osob slyszalo, ale nikt nie wie jak sie utwor nazywal):
Puretone - addicted to bass

Tylko nie dawaj "requiem for a dream", bo co chwila daja to do jakis slabych filmow typu "właźnie zrobiłę muj pierfszy filmiq".
@offtopic
Kurde.. tyle filmow juz o Furorze, ze kolejna wersja przedstawienia fragow, pare efektow i fajna muzyka to nic specjalnego Musze cos lepszego wymyslic
Jak nie wiesz jak zrobic porzadny film (w sony vegas) czytaj poradnik \/ i zadawaj pytania w temacie z poradnikiem