Temat: Przesada...
Zobacz pojedynczy post
stary 27-05-2007, 16:13   #1
Kidziman
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Colours
Świat: Xerena
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
Domyślny Przesada...

Chciałbym znowu poruszyć temat hakerów, których to na forum pojawia sięcoraz więcej. Popatrzcie na przykład na 3 strone... Co drógi temat usunięty z powodu linków hakerskich. Wiem, że obecnie już praktycznie nikt w to nie klika, ale chciałbym tu napisać troche rad. Po pierwsze słówko do hakerów:
Bardzo wk****a mnie wasza robota. Nie chodzi tu już tylko o kradzież, ale o to że nie dajecie spokoju moderatorom, spamujecie forum bezsensownymi linkami harerskimi. Ja jeszcze rozumię hakera, który poświęci mnóstwo swego czasu i dzięki swoim umiejętnościom po długich zmaganiach dojdzie do czyichś pasów, pasów konkretnej osoby, ale to co wy robicie (ściąganie programiku do hakowania, zakładanie nowego użytkownika, wsadzanie dobrego linku i po kilku komentach podmienianie go) to żenada! Naprawde bawi was to że zobaczycie nowe 10k w waszym depocie?! Jeśli tka proponuje wydorośleć/udać się do zakładu psychiatrycznego(w wypadku w miarędorosłego osobnika)!
Kilka porad dla użytkowników:
-Nigdy nie otwierajcie plików mających rozszeżenia .s c r lub .e x e lub .r a r, ponieważ są to na 100% gejlogi
-filmy .rec otwierajcie dopiero po przeskanowaniu, ponieważ hakerzy często dają na początku link dopry, po złapaniu kilku pozytywów podmieniaja link na link z programikiem hakerskim
-Starajcie się nie ściągać plików podanych przez użytkowników, którzy dołączyli bardzo niedawno
Teraz prośba do adminów i modków:
Wiem, że odwalacie kawał dobrej roboty i bardzo to doceniam. Mam tylko takie pytanie. Czy nie dałoby czasem zrobić tak, żeby w dziale filmy mogli pisać posty i tematy osoby powiedzmy przebywający na tym forum już 2 miechy, albo jakoś tak? Bo posty za łatwo ominąć, wystarczy zaspamować forum. Takie pytanie tylko, wiem że się staracie i możliwe, że jużbyście to zrobili gdyby to było możliwe, no ale może jest jednak jakaś możliwość wprowadzenia takiej blokady?

Ps. Wiem, że większość z tego już było, ale wtedy jeszcze tak dużo hakerów nie było, a patrzcie teraz! Co drógi link to haker! To już jest przesada!

Ostatnio edytowany przez Kidziman - 27-05-2007 o 16:15.
Kidziman jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.