Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krazen
Czytam ten temat już dłuższy czas i widzę, że obecność niektórych osób na tym forum to czyste nieporozumienie. Niewiele tu wypowiedzi związanych z wydarzeniami na naszym świecie, za to mogę się dowiedzieć kto jest bardziej "żalowy" lub co sądzicie o swoich rodzicach nawzajem. BTW wczoraj był dzień matki, pamiętaliście czy byliście zbyt zajęci graniem w Tibię?
Jeśli tak ma wyglądać kontynuacja najciekawszego tematu zeszłego roku, to na jakim poziomie musi być reszta forum?
Na szczęście pisze tu jeszcze kilka osób które nie mają mentalności 14 latka traktującego te grę jak sposób na życie i oceniającego ludzi przez pryzmat ich levelu w Tibii. Nie będę wymieniał z imienia, każdy śledzący ten temat doskonale to widzi.
Do tych, którzy nie mają do powiedzenia nic poza "żal.pl": nie szkoda wam klawiatur na takie posty?
|
Nie no, cziasz teraz to mnie w*****les. WY*******AJ Z TAD!!!! Chuj ci do tego co my tu piszemy. Cos sie nie podoba? TO WON! Nie bedzie mi tu taki partol pierwszy lepszy przylazil i mowil, ze spammuje. Od tego jest to kurwa zasrane forum, zeby spammowac, bo co do chuja pana sie dzieje na tym serwie? I jeszcze do tego jestes w gildii, ktorej najbardziej nie lubie na aurerze odkad rok temu okolo huncili mojego thief chara w kazzo.
Cytuj:
nie szkoda wam klawiatur na takie posty?
|
I kolejny pierwszy lepszy tekst. Bo akurat od napisania "zal.pl" zniszczy mi sie klawa:/
Cytuj:
BTW wczoraj był dzień matki, pamiętaliście czy byliście zbyt zajęci graniem w Tibię?
|
A chuj cie to boli?
Cytuj:
Jeśli tak ma wyglądać kontynuacja najciekawszego tematu zeszłego roku, to na jakim poziomie musi być reszta forum?
|
No widzisz skoro ten temat byl najciekawszy, to inne musialy byc bardziej zaspammowane, idz sie tam poudzielaj.
Cytuj:
Czytam ten temat już dłuższy czas i widzę, że obecność niektórych osób na tym forum to czyste nieporozumienie.
|
Powtarzam sie, ale wyjdz. Jakos nikt pretensji nie ma do nas oprocz ciebie. To twoja obecnosc w*****a ludzi (moze tylko mnie, nie wiem).