Zobacz pojedynczy post
stary 15-10-2004, 23:27   #1
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny Tajemnica Tibii rozwiązana!!!

Od dłuższego czasu prowadziłem potajemne śledztwo na temat istnienia tibii. Dokonałem dwóch najważniejszych odkryć!! Przypominam, że czytanie tego tematu może was zniechęcić do tibii i strony tibia.pl / tibia.com. Oba linki są sprawdzone, bezpieczne i bez szandych gówien.

1) Pierwsze, nam bliższe odkryciem jest istnienie pokemonów. Wiem, że wielu z was się teraz śmieje, jakim to cudem 15-sto latek mówi, że pokemony istnieją. A mianowicie naśi moderatorzy tak naprawde są pokemonami, potajemnie ukrywają się za nickami, i cwiczą swój ludzki język, ale, że w tibię gra wiele innych pokemonów istnieje uktyta wersja strony tibia.pl dla pokemonów. Ten Link to udowadnia, strona całkowicie i tylko dla pokemonów.

2) To jest bardziej powarzne, ten temat jest najbardziej realny i prawdziwy. Tibia niejest tworem niemieckiej rasy, to jest maszyna Osamy Bin-Ladena mająca na celu zawładnięcie waszymi umysłami i obalenie ameryki i innych państw demokratycznych. Każda animacja w tibi jest nafaszerowana rozmaitymi przekazami podprogowymi, ale niekażdy się tano nabiera, sam, udając zwolennika Osamy B. rozgryzłem tą wielką, ogulnoświatową szajke. Mianowicie, dla arabskiego narodu istnieje strona tibia.com w ich ojczystym języku. Tam wszystko jest wyjaśnione, wchodzcie na arabską strone tibia.com i niedajcie się dalej nabierać, niech wam łuski z oczy spadną!

P.S: Jak modkowie chcą się ujawnić, niech przeniosą temat do Pika-pi-kaaa, przepraszam, do Artykułów
P.S.S: Zapomniałem dodać, jeśli myślicie, że to jakiś fake, poczekajcie na pojawienie się jakiegoś niusa a zobaczyćie, że obie strony są aktualizowane.

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 15-10-2004 o 23:42.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.