Od dłuższego czasu prowadziłem potajemne śledztwo na temat istnienia tibii. Dokonałem dwóch najważniejszych odkryć!! Przypominam, że czytanie tego tematu może was zniechęcić do tibii i strony tibia.pl / tibia.com.
Oba linki są sprawdzone, bezpieczne i bez szandych gówien.
1) Pierwsze, nam bliższe odkryciem jest istnienie pokemonów. Wiem, że wielu z was się teraz śmieje, jakim to cudem 15-sto latek mówi, że pokemony istnieją. A mianowicie naśi moderatorzy tak naprawde są pokemonami, potajemnie ukrywają się za nickami, i cwiczą swój ludzki język, ale, że w tibię gra wiele innych pokemonów istnieje uktyta wersja strony tibia.pl dla pokemonów.
Ten Link to udowadnia, strona całkowicie i tylko dla pokemonów.
2) To jest bardziej powarzne, ten temat jest najbardziej realny i prawdziwy. Tibia niejest tworem niemieckiej rasy, to jest maszyna Osamy Bin-Ladena mająca na celu zawładnięcie waszymi umysłami i obalenie ameryki i innych państw demokratycznych. Każda animacja w tibi jest nafaszerowana rozmaitymi przekazami podprogowymi, ale niekażdy się tano nabiera, sam, udając zwolennika Osamy B. rozgryzłem tą wielką, ogulnoświatową szajke. Mianowicie, dla arabskiego narodu istnieje strona tibia.com w ich ojczystym języku. Tam wszystko jest wyjaśnione, wchodzcie na arabską
strone tibia.com i niedajcie się dalej nabierać, niech wam łuski z oczy spadną!
P.S: Jak modkowie chcą się ujawnić, niech przeniosą temat do Pika-pi-kaaa, przepraszam, do Artykułów

P.S.S: Zapomniałem dodać, jeśli myślicie, że to jakiś fake, poczekajcie na pojawienie się jakiegoś niusa a zobaczyćie, że obie strony są aktualizowane.