Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior
A rzotkiewka znowu szuka klotni..
|
taa no pewnie ja szukam klotni, ja zawsze szukam klotni, serio, tak naprawde to ja tylko czekam zeby sie z kims poklocic i zobaczycie ze sie z wszystkimi tu z wami poklocie hahaha bo ja szukam klotni i to jest moj glowny cel na tym forum, w tibii i w rl.
co do twojego 74ek czy cos takiego to gadales ze przesiedziales pare nocek na bocie. wiec co kupiles go na 68 przesiedziales pare nocek na bocie potem padles na demcu to odsperzadales ah sie naexpiles. wiesz moj rl to seromontis i on kiedys byl retired to mi sprzedal chara wbilem nim troche lvli ale padlem na dlu to mu odsprzedalem.
@down
a ty myslisz ze ty dla mnie kims jestes? ciesze sie ze nie mam uznania w twoich oczach bo bym sie zaczal powaznie martwic... za to ty tylko umiesz klamac zeby 'zaimponowac' innym jakim jestes pro wbijajac 74 lvl ktorego oczywiscnie nie bylo bo bys sie chwalil, albo jak to powiedziec w twoim jezyku "podniecac"

rox. koncze to bo to nie ma najmniejszego sensu.
Edit: no tez ze tak sobie nie mozna spokojnie na formu pogadac bo zawsze sie ktos znajdzie do klotni, zawsze jest jakis prowokator... no wezcie mi qwa powiedzcie czy ja szukam powodow do klotni...?...