Temat: Maple StoRy
Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2007, 15:51   #931
Descartes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adi Pro Knight Pokaż post
1.A gdy ja atakuje spacją to tez jest taka blokada?xD

2.(lvl14)Mam staty 30,30,20 (sila,dex,luk) i jestem thiefem. Powiedzcie mi do czego dodawac bo pierwszy raz gram w ta gre i nie wiem o co chodzi...

3.Widzialem ze thiefy strzelaja z jakis gwiazdek... Udalem sie do sklepu a tam gwiazda za... bodajze 500 mesos (nie pamietam tej waluty xD). To jak kupie ta gwiazdke to bede mogl caly czas strzelac? Czy tyle ile gwiazdek kupie to tyle bede mial strzałów?

Pozdrawiam- ew. jak mozecie to podajcie jakies rady dla poczatkujacego gracza... bo ja laze i zabijam co sie rusza tylko xD Dopiero na 12 lvl zauwazylem ze mozna miec profesje... no i wtedy zaczalem byc thiefem....

sie rozpisalem....
1. Pewnie tak

2. Po pierwsze, jakim thiefem chcesz zostać? Każdym gra się inaczej. Assassin nie powinien nic dodawać do STR.

3. Dostajesz 500 gwiazdek za 1 set, jak ci się skończą to nie znikają, tylko musisz iść do sklepu i je "przeładować" za malutką kasę.

4. Z taką postacią nie musisz się przejmować expem. Poznaj zasady gry, pograj trochę, a jak zachce ci się wyższego poziomu to zrób nową postać w oparciu o poradniki.

Ostatnio edytowany przez Descartes - 28-05-2007 o 15:58.
Descartes jest offline   Odpowiedz z Cytatem