Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen
żeby to nazwac poradnikiem, musialo by byc dłuższe(oraz powinno zawierać wiecej informacji).
a tak zasłużone 9/10 w kategori "ciekawe posty" ;]
P.S.:To tylko moja opinia.
|
A co wedlug twojej opini mozna jeszcze bylo napisac? Jezeli jest cos "waznego" czego nie zawarlem w temacie to bylbym wdzieczny za ukazanie mi tego. Ogolnie staralem sie ukazac najwazniejsze aspekty dotyczace tematu. Mozliwym jest, ze pominalem cos istotnego wiec bylbym wdzieczny za pokazanie mi czego brakuje

@enderty
Prosze o nie pisanie tego rodzaju postow, ze "sword jest najlepszy".
To dla niektorych prowokacja do klutni a tego tu chyba nikt nie chce

Co do tego avengera to wez pod uwage, ze nie na kazdym swiecie wykonano PoI

@slimaczek
Po pogrubieniu calego tekstu wydaje mi sie bardziej estetyczny i czytelny.
Te wazniejsze sprawy podkreslilem zeby nie bylo watpliwosci.
Ten poradnik byl tworzony z mysla o nowych graczach, a tacy znajda tu wiekszosc potrzebnych im rzeczy. Poza tym, co tu wiecej pisac?? Mozna by dodac jak mozna zdobyc dany przedmiot, z czego wypada itp. Sadze, ze takiemu przecietnemu graczowi nie bedzie sie chcialo czytac niewiadomo jakiego tekstu, a bardziej doswiadczonym graczom jest on juz zbedny.
Oczywiscie moge dodac pare istotnych wedlug Ciebie informacji, jednak nie raczyles powiedziec czego "konkretnie" brakuje.
PS: Nie wiem co mialoby sie zlewac. Prawie po kazdym zdaniu zaczynalem nowe od nowego wiersza i wystarczy spojrzec w prawo, zeby sie dowiedziec na ktorej linijce sie skonczylo.
Zeby sprawdzic jak powinno byc spojrzalem w przyklejone poradniki i tam jest niewiele inaczej niz tu.
Wiekszosc tekstu opiera sie na zasadzie: obrazek > trzy linijki jego opisu > nastepny obrazek.
PS: Jezeli te trzy linijki to za malo na opis broni to doradz co mogloby sie przydac klasycznemu Newbie.
Aha i tytul brzmi "Co wybrac" a nie "Co lepsze". Od tego drugiego jest ankieta.