Temat: Nowe potwory!
Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2007, 18:19   #167
LookamZzaRogu
Użytkownik Forum

LookamZzaRogu's Avatar

Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
nie mowie ze ludzie z facc to nooby tylko mowie ze
nic nie daja od siebie a tylko chca czegos od tibi
bo cip tez musi placic grafikom zeby robili wiec po co maja robic cos za darmo??

poprostu podsumowujac

wiekszosc nie dokladnie zrozumialo co mialem do powiedzenia ale to np.

mowie ze knight i palek to nie sa slabsze profesje ale tak jak ktos mowil nudne

moze by je urozmaicic ale nie zalic sie ze sa slabsze

czyli Tibia jest dobra gra i nienazekajcie a jak macie nazekac to lepiej przestancie grac

bo po co macie grac i nazekac ?? to tak jak bys robil cos czego nie lubisz !
a po co robic cos czego nie lubisz?

a co do tej ortografi
poprostu nie lubie chodzic do szkoly i pojawiam sie tam zadko ( mam 15 lat a nie 10 ) dlatego nie znam zasad ort bo od 1 klasy chodze na wagary
prosze juz w to nie wnikac bo bedzie nastepna glupia gadka
Zapewniam Ciebie, że kwota, którą CipSoft dostaje za kupowanie PACC'a jest parę razy większa, niż ta, którą potrzebuje firma do wynagradzania pracowników.

W Tibię można grać tworząc FREE account, więc nie gadaj mi tu, że jesteśmy darmozjadami, gdyż to CipSoft tak ustalił, nie my. Po twoim poście można wysnuć, że użytkownicy darmowych mini-gier internetowych, to też "darmozjady"... Ty już się nie martw o szefów Tibii, gdyż oni poradzą sobie doskonale w życiu (w przeciwieństwie do Ciebie).

To, że urywasz się z lekcji świadczy o Tobie, i nie ma się czym chwalić. Poza tym, dysleksję można leczyć, i lepiej jakbyś wydał swoje ciężko zarobione pieniądze (każda praca uszlachetnia ) właśnie na to, a nie na jakieś "głupie gry". Już nie będę wnikał w to wszystko, bo to Twój problem i powinieneś się nad nim dobrze zastanowić.

@Topic

Nie narzekamy, ale Tibia powinna dbać o wszystkich fanów tej gry W końcu to wszyscy zaczynali od FACC. Mam nadzieję, że niedługo pojawią się informacje odnośnie wyrównania profesji.

Pozdrowienia,
LookamZzaRogu =)

PS:
@Gharm

Spójrz na opisy i oczy królików czy pingwinów... Nie sądzę, żeby te zwierzaki działały na zasadzie jeleni. Myślę, że będzie to coś podobnego do niedźwiedzia.

"A friend in need is a friend indeed."
"A friend in need is a friend indeed."

Mówimy
STOP okaleczaniu polszczyzny!

"Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie."

Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 28-05-2007 o 18:26.
LookamZzaRogu jest offline