Temat: Przesada...
Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2007, 20:43   #8
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kidziman Pokaż post
Teraz prośba do adminów i modków:
Wiem, że odwalacie kawał dobrej roboty i bardzo to doceniam. Mam tylko takie pytanie. Czy nie dałoby czasem zrobić tak, żeby w dziale filmy mogli pisać posty i tematy osoby powiedzmy przebywający na tym forum już 2 miechy, albo jakoś tak? Bo posty za łatwo ominąć, wystarczy zaspamować forum. Takie pytanie tylko, wiem że się staracie i możliwe, że jużbyście to zrobili gdyby to było możliwe, no ale może jest jednak jakaś możliwość wprowadzenia takiej blokady?
Nie, odpada. Na jakiś czas wprowadzona była blokada taka, że dopóki ktoś nie ma przynajmniej 10 postów, to nie może dawać linków. Co się stało? Stał się wielki spam, mieliśmy 10x więcej roboty, bo dla nikogo nie jest problemem nabicie 10 postów.

Co się stanie jak wprowadzimy blokadę czasową? Jakiś debil założy sobie jednego dnia 10-20 kont, nabije postów, zyska zaufanie ludzi, potem zacznie postować jakimiś gównami, a ludzie co sobie pomyślą? "O, ten już jest ponad 2 m-ce na forum, ma trochę pozytywnych notek, dużo postów..." - jak jest hakier świeżo zarejestrowany, to przynajmniej wzmaga się czujność. Na niektóre sprawy nie ma rady. Z niecierpliwością czekam na dzień, kiedy w końcu jakiegoś debila aresztują.

Ostatnio edytowany przez Raynold - 28-05-2007 o 20:44.
Raynold jest offline   Odpowiedz z Cytatem