Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka
no sie odezwal wreszcie ktos neutralny, prawda boli, no nie? sam sobie mowisz ze ja szukam klotni ale nie wiem po co, sam sie chcesz dowartosciowac czy podniesc "na duchu"? sobie popatrz na pare postow wczesniej to zobaczysz kto jest prowokatorem klotni, bo ja na pewno nie. przeciez wszyscy doskonale wiedza jaki ty klotliwy jestes i ciezko znalezc osoby z ktorymi sie nie klociles (chodzi jeszcze o poprzedni temat). a co do moich skilli to sie odpie*dol i tu wlasnie widac kogo dupe sciska. dla mnie temat jest zakonczony. wszystkie wasze posty ignoruje. zwyzywajcie/zlbuzgajcie co tam chcecie, bo mnie to je*ie. ignored.
Edit: nie 'zaczoles' tylko 'zaczales' (zacząłeś).
|
Czy dla ciebie osoba obiektywna to taka, ktora tobie przyzna racje i powie, ze wszystko to zle to napewno nie ty? Ja rozpoczolme klotnie?
To ty napisales ze "ojejejejejej

(( ten Undi cos tam zaczol expic...."
to ja tobie napisalem "czego ty oczekiwales" , ale oczywiscie zaczoles zaraz na mnie wjezdzac, ze ja sie nie podnioslem i jestem taki i owaki...
zal mi dupe sciaska? 2 lata (jesli nie ponad 2,5 roku) masz tego chara, wbiles gowno nie lvl tyle ze wbiles 90 skill ktory i tak tobie sie nie przyda...fakt jest czego zazdroscic....