Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2007, 01:10   #5095
bartii10
Użytkownik Forum

bartii10's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
Domyślny

witam,
mam troche nietypowe pytanie jak na playera na moim levelu. czesc pewnie pomylsi ze kupiel postac na allegro ale to mnie nie obchodzi.

od 45 levelu expie na stone tombie za tleprtem (prawa i lewa strona). wyciagam tam jakies 25k na godizne i przy tym zarabiam sporo kasy. expie z 2 dsami i volcanikiem.
niestety 25k expa jak na moj level wydaje mi sie troche malo. chcialbym wyciagac jakeis 35k ale nie moge wykombinowac gdzie by tu expic, zeby beczawsze na + albo chociaz zeby sie zwracalo, dlatego zwracam sie do was.
mam kilka pomyslow ale chcialbym poczytac wasze opinie na ten temat.

pierwszym pomyslem bylo dalsze expienie na sotne za tp, zmieniajac tlyko taktyke. i tu wlasnie mam problem. czy moze zrezygnowac z dsow i bic tempest/volcanik + vis, czy moze chodizc dalej z dsami ale zejsc na polundiowa czesc tomba, tam gdzie 5x vampow (czy to wogole bedzie sie oplacac po wzgledem finansowym).
kolejny pomysl jaki wpadl mi do glowy to piraty.. mianowicie mialem zamiar wyjsc na +3, sconvisowac 2 corsairy i z nimi expic, ale czy w ten sposob nabije okolo 35k expa w godzine, i czy bede na plusie??
kolega podsunal mi dzisiaj guardy, resp z kratownica, zebym czyscil ostantie 2 pietra. czy bedize mi sie zrwacac jezeli bede zbieral tylk onajwartosciowsze przedmioty?
na smokach expie od czasu do czasu ale robie to jakos bez polotu, tnz nie lubie za abrdzo na dragach expic.

prosze o jakiegs podpowiedzi, sugestie, moze nowe miejsca do wbijanai expa, bede wdzieczny za kazda pomoc w tej sprawie.
aha, najlepiej solo, bez blokera..
bartii10 jest offline   Odpowiedz z Cytatem