Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mag Eragon
Bo czasami mi sie nudzi i robie co innego... Nie jestem takim maniakiem by bić 10 lvl w 1 dzień. Krytyk sie znalazł...
No wiesz..... może ty masz więcej cap i posiadasz blue robe. Ja biegam w plate set i jeszcze tarczą na czarną godzinę. A paladyn na 14 lvl chyba nie ma zbyt dużo capa, co? I jakoś bardzo rzadko sie zdarza by z guarda steel helmet lub co innego wartościowego wypadało, żeby wzróciło sie za strzały... Ciągle monety wypadają...
No ale cóż jedni mają dobrze, drudzy gorzej, taki jest już ten świat. 
|
hmm na wyższym lv się opłaca bo np guarda ubijesz 5 boltami powiedzmy - 15 gp i z kasy wroci Ci się za bolty a jak coś poleci to jst zysk. nawet z kasy jest zysk b oczęsto po ~30 gp jest. a sorec na ubicie guarda niewiem ile ale chyba mfl lub pol mfl potrzebuje więc opłacalnośc ma troche mniejszą

i palkiem na 14 lv naprawde mozna bardzo szybko lv zrobic nawet na rotwormach - za strzaly sie zwroci jak masz kolo 40 dist.
i co do tematu, ja uwazam ze knightem fajnie sie gra..jednak palek często jest fajniejszy..ale ciągłe uciekanie też nudzi..nie ma to jak stanąc oko w oko z przeciwnikiem

fak najgorzej się expi..ale jeśli ktoś nie ma ambicji zostania pg..to grając po te 2-3 godziny dziennie jest wstanie co jakis czas lv wbijac