Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2007, 09:21   #146
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mag Eragon Pokaż post
Bo czasami mi sie nudzi i robie co innego... Nie jestem takim maniakiem by bić 10 lvl w 1 dzień. Krytyk sie znalazł...

No wiesz..... może ty masz więcej cap i posiadasz blue robe. Ja biegam w plate set i jeszcze tarczą na czarną godzinę. A paladyn na 14 lvl chyba nie ma zbyt dużo capa, co? I jakoś bardzo rzadko sie zdarza by z guarda steel helmet lub co innego wartościowego wypadało, żeby wzróciło sie za strzały... Ciągle monety wypadają...

No ale cóż jedni mają dobrze, drudzy gorzej, taki jest już ten świat.
hmm na wyższym lv się opłaca bo np guarda ubijesz 5 boltami powiedzmy - 15 gp i z kasy wroci Ci się za bolty a jak coś poleci to jst zysk. nawet z kasy jest zysk b oczęsto po ~30 gp jest. a sorec na ubicie guarda niewiem ile ale chyba mfl lub pol mfl potrzebuje więc opłacalnośc ma troche mniejszą i palkiem na 14 lv naprawde mozna bardzo szybko lv zrobic nawet na rotwormach - za strzaly sie zwroci jak masz kolo 40 dist.

i co do tematu, ja uwazam ze knightem fajnie sie gra..jednak palek często jest fajniejszy..ale ciągłe uciekanie też nudzi..nie ma to jak stanąc oko w oko z przeciwnikiem fak najgorzej się expi..ale jeśli ktoś nie ma ambicji zostania pg..to grając po te 2-3 godziny dziennie jest wstanie co jakis czas lv wbijac
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem