Cytuj:
Nie chcę wymieniać konkretnych osób, ale zdobyć z takiego testu mniej niż 30 punktów, to naprawdę trzeba być "zdolnym".
|
Jesteś na tyle inteligentnym aby oceniać czyjś IQ na podstawie punktów z testu który pisali w podstawówce?. Serdecznie Ci gratuluje.
Znam osoby, które napisały na +25-30 i potrafią włożyć kółko w kółko a kwadracik w kwadracik - ba! moge powiedzieć, że pewne osoby są inteligentniejsze ode mnie w pewnych sprawach (a ja przecież napisałem na +30 pkt) i wcale nie zdiwił bym się jak by również Ciebie zagieli na paru dla nich "prostych" zadaniach, czy też nawet regułkach lub innych bajerkach (tu podkreślam ich wiek! trudno dawać osobie z gimnazium-liceum/technikum - zadanie na poziomie studiów). Chodź moża zostawmy redułki i zadania z tyłu, powiedz mi dlaczego osoba która napisała na mniej niż 30 osób chodzi do najlepszego liceum czy też technikum w mieście? Przecież jest głupi!
No coż, ale widze - że my mamy tu bardzo inteligentne osoby które potrafią określić już pewnie na poziomie przedszkola (czy wykonuje dokładną kopie "ślaczków"), inteligencje owej osoby i przewidziej jej przyszłość.