Temat: Sword vs Axe
Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2007, 13:35   #805
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Dragon Lance:
att:47 def:16 67 oz.
War Hammer:
att:45 def:10 85 oz.
Giant Sword:
att:46 def:22 180 oz.

Teraz wygrywa wg mnie club, kosztuje 2k czyli okolo 8 raza mniej od sworda i 6 razy mniej od axa do tego ma przyzwoite statystyki.
Umarłem.

Wcześniej, przy skillach 81/80 i eq rh, dsm, g-legi, bohy, aol i wh dostawałem manto od grupki thornbacków, a exp na scarabach obarczony był ryzykiem, że zwróci się ledwo na plus. Wina? FATALNY def war hammera. WH jest okropny i choćby nie wiem co, nigdy do niego nie wrócę.

Cytuj:
Bronie z PoI Q:
arcane i avv podobnie no moze troszke lepszy avv, co do axe to i tak wygrywa mimo, ze nie ma zadnej broni z PoI to StA ma tyle samo ataku co tamte dwie .
Znając życie, to z PoI club jest jak zwykle najsłabszy, bo statystyki ma takie, jak SCA, a jest dwuręczny. Mimo wszystko 20 defa więcej w porównaniu z war hammerem to jak niebo a ziemia. Wiem, bo sam mam i widzę różnice, która jest po prostu monstrualna.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem