@Kasztan
Lol n/c, to jest forum nie wyjdę stąd bo też mam prawo coś powiedzieć. Dla mnie Michael jest spox i nie musi być zadnym pro evul gamerem, ważne jest to, że mogę z nim pogadać zawsze. I znam pare innych takich osób jak np. Krzysiu Szycha, Pulpet rozprowacz, Lukan Thor, Carrion Mage, ostatnio Asen.
To jest gra, a że ty nie lubisz jak ktoś ci wmawia prawdę to nie moja wina. Po prostu nie lubisz tego i tyle. Wolę znać się z nimi i kolegować niż lizać komuś za to, że ma dobre pvp i potrafi expić. Tak było w sprawie Fantoma i Ho'lu(bez urazy), po prostu póki Ho'lu miał jakiś tam niższy lvl dawało się z nim pogadać czasami, a potem bez większego powodu padł Brave, a co najgłupsze to jak Brave wysłał mi rozmowę po dedzie i było: ty i Mendolina hunted. I za co? Nic mu nie zrobiłem. Ale ten temat był dawno, więc dałem to jako przykład. I takich ludzi jak Michael szanuje, nie musi on być najlepszy, ważne, że jest prawdziwym kumplem na którego mogę liczyć. I nie chce się kłócić, więc nie pisz postów do mnie typu: Mendolinko w*******, tylko staraj się rozmawiać jak należy.
Ale się rozpisałem