Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GooberStraw
Naucz sie czytac ze zrozumieniem ja pisalem o poczatku gry
|
umiem czytac ze zrozumieniem, to ze ty nie potrafisz pisac zeby inni zrozumieli to nie moja wina. pozatym, chyba za poczatek gry nie uwazasz 80 levelu kiedy wiekszosc knightow dopiero zaczyna myslec o kupnie mpa.
[
Cytuj:
Jak jest taki kozak to zacznij knightem od nowa na innym swiecie. Myslisz ze tak latwo bedzie?
|
Bedzie latwiej niz 2 lata temu kiedy ja zaczynalem
QUOTE=GooberStraw;1456006]
Sorc ma o wiele latwiej bo musi kupic tylko kilka podstawowych czarow leczniczych a reszte zalatwia z rozdzki ktore sa smiesznie tanie.[/quote]
Podstawowe czary dla maga na 35 levelu kosztuja 15k, dla pacc duzo wiecej. Knight za tyle samo kupi w miare eq jak na ten level.
Cytuj:
No i do tego zadaje wieksze obrazenia i ma do wyboru wiecej expowisk.
|
OFC, low levele na facc naprawde maja od groma miejscowek..... Akurat low levelowi knighci maja wiecej miejsc do expienia niz madzy. Chociazby katedra.
Cytuj:
Ty majac 133 to sie nie dziwie ze nie masz problemow z kasą ale sorc na twoim lvlu takze nie ma problemow z kasą.
|
To nie 133 ek nie ma problemow z kasa tylko gracz ktory nim gra. Znam paru 150+ ek ktorzy sa bez grosza przy duszy bo jesli cos zarobia to odrazu w pg wala. Tak samo madzy.
Cytuj:
Na twoim lvlu tak ale wyobraź sobie poczatek gry knightem (zwlaszcza bez pacc) to gdzie pojdziesz???
|
tam gdzie chodzilem 2 lata temu.
Cytuj:
Sorcem praktycznie od razu mozna na soldy o ile nie sa zajete. Z paccem sorc/drut moze sobie od razu pojsc na tomby i zrobic tam prawie z marszu 100 lvl. Knightem gdzie pojdziesz???
|
Pojde na roty, potem zolwie, i od 60 levelu bede sluchal jak mi 130+ ed liza dupe zebym hydry bloknal.