Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2007, 19:17   #565
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =Pekin= Pokaż post
Tylko ty myslisz ze oni Ci liza dupe, tak naprawde wykorzystuja twoja gowniana profesje zeby expic sobie po 150k/h+++ a ty cieszysz sie ze jestes w obecnosci wyskiego lvla, potem powiedza Ci hunted i tyle Cie bylo ;s
No tak, jak blokuje dla 100-150 levelowych magow, to ja nedzny 133 ek az sikam po gaciach ze moge obcowac z haj levelem.

Pozatym, blokuje tylko na zasadzie ze kupuje wszystkie mf i zatrzymuje caly loot. Ostatnio z 60 bp mf+4h softow wynioslem 250k kasy w 4h. a druid wyszedl lzejszy o 3 bp gfb(ktorych nie chcial zebym oddawal) i bogatszy o exp. Fakty sa takie ze druida tak zalezy na blokerach ze nie dosc iz zgadzaja sie na moje warunki, to czesto nosza wlasne runa, softy, mf zebym poblokowal ta godzinke dluzej (lub zebym wogole sie zgodzil blokowac) i pomimo iz wplacam 70% w koszty polowania to dostaje 100% loota. Wiec nie wiem kto tu kogo wykorzystuje. I 150k/h jest malo realne. na behe 137 ed ze mna robil 140k a na hydrach 120k, moze mag z mort hurem przekracza 150k/h ale ciezko polowac w takim tempie ze wzgledu na ograniczenia spawnu hydr.