Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2007, 20:23   #49
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
Coś mi się nie chce wierzyć, że każdy z was miał prawie 40 punktów. Chyba tylko najmądrzejsi tu pisali.
Niekoniecznie najmądrzejsi, bo jeden test Einstein'em nie czyni (są ludzie z 30+ punktami, których mógłbym nazwać debilami), a nie widzisz wielu wyników 30-, bo taki wynik nie jest powodem do dumy (szczególnie z czegoś tak banalnego). Żeby podejść do tego testu trzeba tylko umieć czytać i rozumieć to, co się przeczyta (a z tym to jest już bardzo ciężko wśród większości - ale brak jednej zdolności nie robi z nich automatycznie debili).

Cytuj:
Miałem 29/40. Jestem debilem . Rozbawiliście mnie tym stwierdzeniem, że poniżej 30 to tuman-debil. Idę się powiesić, bo tak napisali na forum.
Idź na jakieś emo-forum i usłyszysz, że jak masz więcej niż 20, to jesteś kujon.

@ Lasooch
"Głupie" jest porównywanie ludzi. Nie ma uniwersalnych testów iq. Poza tym intelekt, to nie wszystko (oczywiście mięśnie, to wcale nie "reszta"). Równie dobrze mogę zaryzykować stwierdzenie, że też jesteś kretynem, bo ja bez uczenia miałem średnią w granicach 4,8-5,0 (5,07 w III gimnazjum).
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem