Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2007, 21:52   #13
koval_
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 05 2007

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 17
Skille: 62/60
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek Pokaż post
Nie, bo wime gdzie expic jak kupuje pacca
A czy ja powiedziałem że nie wiem gdzie expic ? czy że szukam miejsca do expienia na wyspach z PACC to dwie zupełnie różne rzeczy, a teraz przejdę do rzeczy kto tu niema mózgu zastanów się ! gdybyś go miał potrafił byś chociaż powstrzymać się od głupich postów nic niewnoszących do tematu i czytał byś ze zrozumieniem, twój mózg a może to co z niego zostało (bo jak wiemy nie używane mięśnie zanikają) nawet nie pozwala ci sprawdzić jednego zdania czy nie zawiera literówek i innych błędów, nie będę ci dalej ubliżał bo wiem do czego służy forum dyskusyjne jakbyś coś miał do mnie to na PW zapraszam.

Zobacz sobie stronę http://dziecineo.prv.pl/ i odpowiedz sobie na pytanie kim jesteś ?

A teraz na temat

Byłem w Edron na trolach, gobilnach, rotach itd. również zwiedziłem Ankrahmun, jednak ciężko znaleźć dobry exp dla postaci 20lvl (taki lvl już mam ) żeby tak za potworka było ~80 exp, dlatego nadal siedzie na miastach FACC choć muszę przyznać że jak mówię "leave" albo raz walne z "exori vis" to noobki uciekają
Wbije 25lvl na miastach FACC i wybiorę się do Cyklopolis mimo wszystko czekam na dalsze propozycje.

Pozdrawiam i dzięki wszystkim za odp. (z wyjątkiem @Kasztaniaczek)
koval_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem