Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2007, 23:26   #125
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kozi_the_pall Pokaż post
ehhh
moze i Tom byl/jest waszym kolega ale jak chcial poexpic a wrl to Seq nie pozwolil mu tam expic i straszyl ze jesli go tam zobaczy to go ubije. to jest fakt.
a teraz pytanie:czy tak sie traktuje kolege??
i sami wiecie dokladnie ze wszystkie klopoty jakie mielismy my jako GA z IB bylo spowodowane przez Seqa. ja osobiscie do nikogo z was nic nie mam, nawet z Seqiem rozmawialem nie raz i nie dwa podczas jeszcze starej wojny z Unitem. nawet mielsimy wtedy podobne zdanie o calej tamtej sytuacji o ile dobrze pamietam.
a to ze nie wiesz czemu Lord zmienil zdanie w 2 min to widocznie nie musisz o tym wiedziec, ale oczywiscie nie bede sie upieral ze byl jakikolwiek zwyciezca tamtej glupiej wojny.
co do Sagaana sie nie bede wypowiadal bo nie wiem jakie byly miedzy wami relacje

pozdrawiam
Wiesz Kozi jeżeli akt skurwysyństwa mnie i moich znajomych dotyka to wybacz ale wpisywanie w huj ludzi na smoki żeby je mieć tylko dla siebie? No to z deka przebrało i zrobiłem tak samo jak on. Zapisałem sobie warlocki. On z dragami robił podobnie więc oko za oko niby. Pomysł z zabiciem tej dziewczyny był dobry ale szkoda mi jej (Naprawdę mi jej szkoda po rozmowie z nią) ale czasem takie metody są lepsze niż tracenie runek itp. Rozjebał mnie tylko Dima który cały czas rzucał na mnie soul fire zamiast pota w drzwi. Pozdro Kozi