Cytuj:
doszly mnie sluchy, ze przez to zbalansowanie sorc i drut maja byc gorsi niz teraz
slyszlaem nastepujace wersje:
1. pogorsza ue i mort hut
2.pogorsza all hity
3.pogorsza all hity i zabiora drutowi viske
4.polebsza kina i pala
|
A wiesz co ja słyszałem?
Cytuj:
Wszystko się okaże po updacie (mam nadzieję, że coś zrobią dla tego knighta)
|
Owszem, też mam taką nadzieje chodź nim nie gram

. Choć jak by coś i zorobili dla palka to bym się nie obraził

(egoista ze mnie wiem ;< ;P).
Cytuj:
A tymi wiarygodnymi źródłami są? Poczekajcie do update,a w tedy wszystko sie okaże. Ale po co czekać, nie? Lepiej siać spekulacje, "że ja to słyszałem to a ja tamto, a mój kumpel sramto, a mój tata myśli, że UE będzie zabierać 200000 many i hity po 1". Dajcie sobie siana i czekajcie do update'u
|
Signed.
Cytuj:
Aleś człowieku powiedział. Ile nad tym myślałeś? Może napreadę tato ci pomógł w tym.
|
Toś powiedział co wiedział!
Cytuj:
Hah, i on ma w podpisie " Nie karm trolli " Odchudzasz się koleś ?
|
Jak byś chodził na lekcje to byś znał "fachowe" określenia owego stylu pisania.
Cytuj:
Człowieku, śmieszny jesteś. Koleś wygarną troche prawdy. No bo naprawde, skąd wy możecie wiedzieć co Cipsoft zamierza wprowadzić w letnim update ? Od babci, dziadka, przyjaciela od serca - a może pies burek wam w nocy wyszczekał ? To są czyste spekulacje, NIKT tak naprawde nie ma większego pojęcia co przyniesie. No może poza zaufanym środowiskiem ze stron wspieranych przez Cipsoft.
|
Poraz kolejny - signed.
Cytuj:
K.... Myślicie,że sorcem tak szybko sie wbija mlvl ??!! Tez trzeba sie nameczyc.A pallek to juz calkiem zalamka ... jak ktos gra na no-pvp to jak dobijesz 60 dista to jestes niezly!!!W dodatku nie mozna w sklepie kupic kamieni a speary... szkoda gadac
|
A myślisz, że rycerzem tak łątwo wbić skille?
A skillowanie palka wcale nie sprawia mi problemu.