Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2007, 10:10   #21
borekziom
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2005

Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
borekziom ma numer GG 6732084
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel Pokaż post
Do pana UP. Mam jedno pytanie. Mianowicie jak mozesz bezprawnie uzywac nie swoich "Zdjec" i rysunkow bez zgody autora ?? Chodzi o avator a tez i o logo guildy. Skad to wiem ze bezprawnie ?? Bo mieszkam w Zabrzu a co lepsze w znam ludzi co je zrobili, czesc sam nawet zrobilem o podobnej tematyce a za kazdym razem kazdy z nas zaznacza iz nie mozna ich publikowac bez zgody autora !!.

Wiesz o tym ze to podchodzi pod bana, na tibia.pl jak i tibia.com, trzeba poprostu napisac ze uzywasz tego bezprawnie bez zgody autora i ... prosze o reakcje - zmiane.
To chyba już lekka przesada ?
@on topic
Kohan zrozum mi nie chodzi o lvl bo zreszta i tak był marny ani kase ani nic w tym stylu. Ta sytuacja nie zdażyła się wczoraj przed wczoraj ani pare dni temu. TO było już całkiem dawno 3,2 tygodnie temu.Ale cały czas mam sygnały że ktośtam z gliwic zabił kogoś tam bo ktoś źle sie odezwał do niego albo neichciał zejść z respa chociaż był pierwszy. Dużo ludzi zasłania się twoim imieniem chociaż nie są z glidi ale twierdzą że są z gliwic.
A teraz opowiem pewną historie.
Mam kolege który ma możę z 20lvl który dostał tam od brata czy od kogoś. Jest oczywiście nOObem. Pewnego pięknego dnia znalazł Giant Sworda.Nie używa tego rodzaju broni bo "wali z axa ". Radziłem mu żeby sprzedał tą broń i kupił sobie k armora albo coś w tym stylu. Jednak on oddał tą broń tobie bo powiedziałeś mu że jak ci odda to będziesz jego protektorem.
Oczywiście kiedy ci ją dał więcej sie do niego nie odzywałeś.
Ja sam tego nie widziałem tylko moi koledzy.
Niewiem czy to jest na 100% prawda ale jeźeli nie jest to prawda to przepraszam.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.