Śledze dość uważnie tematy na temat zbliżającego się update'a i narazie moim zdaniem najbliższe prawdy jest to co napisał Vil. Jest to dla mnie smutna prawda ale zbalansować profesji się już nie da lub będzie to bardzo bardzo trudne... Na moją opinie nie ma paradoksalnie wpływu to, że gram knightem, ponieważ moje hunty są w dużej mierze uzależnione także od postaci magicznych. Wprowadzenie kosztu many visa na poziomie 80 byłoby absurdem, ponieważ taki 40lev sorc uderzyłby 10 razy z visa i niemiałby many na obrone... Byłoby to krzywdzące tym razem dla sorców i druidów, a nie dla pali, knightów. Sądzę także, że Cipsoft nie dopuści do tego aby knight i pall atakowali z szybkościa visa... Byłoby to krzywdzące dla sorców/druidów, którzy nie urzywają visa tylko run na które exhausted pozostał by na poziomie 2sec. Poza tym upodobniło by to tibie do otsów "fast attack", a tego zapewne Cipsoft nie chce. Nie mam pomysłu jak można by zbalansować profesje i sądzę, że jest to obecnie niemożliwe (chyba, że cofnięto by tibie do wersji 7.4~ co jest także niemożliwe). Mam nadzieje, że w nadchodzącym updacie Cipsoft nas czymść zaskoczy i po swojemu wybrnie z tej sytuacji, tak aby nikt na tym nie stracił, tylko ewentualnie ktoś zyskał...
Pozdrawiam
Yours Bykunn
Ostatnio edytowany przez Bykunn - 30-05-2007 o 14:30.
|