Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2007, 15:21   #75
Arack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lifter Pokaż post
Haha, Tibia też jest zboczona!
Oto kilka przykładów:!
hahahahahaha xD

Cytuj:
- Czy nie sądzisz że dwarfy to homoseksualiści? Np. w kopalniach, nie ma żadnego dwarfa-kobiety, a przecież co kilka minut rodzą się nowe krasnoludy. Czy mężczyźni z mężczyzna są w stanie mieć dzieci? Czyżby Cipsoft chciał nam pokazać, że homoseksualizm jest czymś dobrym i słodkie kochane popularne krasnoludki go promują?:!
lolol xD lol

Cytuj:
- Wystarczy iść na Behmoty, i przez przypadek zabić behemota aby upadł na cyklopa. Wygląda to jak akt seksualny, a obydwoje są mężczyznami! Czy cipsoft chce nam udowodnić, że Behemoth odszedł z 'tego świata' aby mógł się bzykać z innymi ze swojej płci?
ooo behemoth naskakuje na cyca good
Cytuj:
- Rotworm (*), naśladuje ruchy imitujące masturbacje lub 'robienie loda'. Jest on zwierzęciem bezkręgowym, i Cipsoft zbudował go w taki sposób, że jest w stanie dotknąć ustami swoich narządów płciowych, i jak widać to czyni, robiąc wahadłowe ruchy! Czyżby Cipsoft promował robienie loda?!
hahahahaha to jest najlepsze tak sie moze wydawac jak chodze na roty to ten mnie bije a ja do niego przodem stoje to wyglada jak by mi loda robilxD

Cytuj:
- - Cyclop to z założenia mężczyzna... To dlaczego chodzi w spódniczce? Taka niewinna i bardzo skromna słomiana sukienka, hę? Może Cipsoft uważa cyklopa za transwerstytę? Oj, ne dobji cjip śoft!!
lol no wlasnie podobnie jak z teletubisiami

Cytuj:
-Skandal! Cipsoft na stos!
nie przesadzajmy -.^