Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2007, 17:06   #155
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Stan: Początkujący
Imię: Xyriela
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruroris
Świat: Selena
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tininho Pokaż post
Otoz droga Xyrielo pamietam Cie jeszcze jak gralem w tibie i gdy mialas troche mniejszy lvl wcale nie zachowywalas sie lepiej :-). Wychwalalas sie kazdemu na okolo ze masz PvP i tak dalej a tak naprawde dla polowy servera bylas poprostu zerem.Nie jestem po stronie ani jednej ani drugiej gildi ale wypowiadam sie w swoim imieniu .Tak bylo Twoje glupie zachowanie roz......lalo wiele osob.Teraz nazwijmy to "swoja pozycja" niby przewyzszasz wielu dla mnie dalej bedziesz ta glupiutka panienka .3maj sie mocno pozdrawiam :-)
Nigdy nie mowilam nic o moim pvp, bo jest zalowe =D ŻA-LO-WE
Byc moze wymyslili to ludzie, ktorzy przypadkiem zostali zabici przeze mnie..

Jedyne co powtarzam, to fakt iz jestem wiecznym tibijskim noobem. I każdy kto rozmawia ze mna w grze to wie.

Moge byc dla Ciebie glupiutka panienka, ale cale moje doswiadczenie zdobylam sama, nie dzielac postaci z absolutnie nikim.

I w pewnym sensie jestem z siebie dumna, bo, jak na kazdym swiecie pvp, przetrwac nie bylo latwo

Po rozmowach w grze nie sadzilam, ze masz do mnie takie nastawienie. Myslalam, ze jestes mily, a tymczasem byl to asslicking No nic.

Pozdro,

Xyriela

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline