Odradzam
Popieram zdanie mojego przedmowcy XDDD
Moze zostan sobie na tej arcani , albo jakbys juz chcial zmieniac na serio serva to bym proponowal:
- Thorie (wojna polsko szwedzka (szwedzi gora \o/ .. i w niedziele dopiero tam wbito poraz pierwszy 150 lvl) albo
- Obsidie .. wspomoz w wojnie Vanum ktorzy tez walcza przeciwko szwedami (vanum to jest stara z nebuli i dosyc dobra gildia co mozemy zobaczyc we fragach na obsidi) albo
- Galane .. Tam szwedzi raczej gora i po wojnie "how we livin" z kims tam podobno zniklo praktycznie PA ) .. podobno bo ja juz tam nie gram ale moj rl mi mowil ktory ma 100+ lvl .. nicku nie zdradze ;d
Nebule kazdy odradza z wielu zgledow .. nie chodzi mi tu o vure , sfoqsa , friide , xaemusa no i silver chana .. ale o reszte viribus ktorzy po wygranej wojnie wiekszosc sie wykozaczyla
A i jesli chcesz miec duze skile i mlvl radzil bym patrzyc co awans na tibia com i highscores , bo jesli przegonisz ktoregos z panow z olecka to bedzie (paj or dija) no sory .. tutaj bedzie naodwrot (dija end paj)
Przykladem jednym z wielu jest post Kazia (maledrusa) 145 ek ? .. ze cala jakas gildia 40+ lvli hunted bo ktos mu wziol loota co podobno jest bzdura a jesli nie umie z lootem sie bujac to lepiej niech tego nie robi :d
Po wygranej wojnie pelno ludzi ktorzy byli za vu zaczelo lizac d*py coniektorym z vu co jest dla mnie szczerze zalosne (szukac sobie qmpli przez gre jedynie dla tego ze maja h lvl a nie patrzec czy sa fajni itp)
Pelno mieli honor i odeszli z nebuli posprzedawali chara pkuja i respekt .. nie liza dupy i wogole ..
Ja juz dawno z nebuli odeszlem , potem przestalem grac i nadal nie gram .. teraz tylko nauka , przejsc do nastepnej klasy XD a wakacje i wolny czas ? .. wakacje to wakacje .. nie mam zamiaru spedzic nad jakas pikselowa gierka XD
Wole isc na piwko z qmplami itp . :d Logowac sie tylko loguje zeby pogadac ze starymi qmplami a bylo ich troche , i naprawde byli spoko chociaz mieli tam te 30+ lvle ..
BO LVL SIE NIE LICZY TYLKO I NIE MOZNA POSADZAC KOGOS TYLKO PO GRZE
HAIL REAL LIFE _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/
|