Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2007, 13:03   #564
Magson
Użytkownik Forum

Magson's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Imię: Magsonn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 250
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Udenix Pokaż post
Ja jak solowalem wrl swoim najtem to UHalem sie na zolty (ok 1100hp) i zeby mnie znowu do tego stanu zjechal (mam 1835hp) to potrzebowal sporo czasu, wiec naprawde miales pecha zes takie combo wyrwal
Wiesz, jak jesteś skoncentrowany na tym co robisz, np. pierwszy raz idziesz na wrl na 110 lvlu ed/sorc, to nie padniesz bo jesteś na maxa skoncentrowany na tym co robisz.

Ale... jeżeli już wpadasz w rutyne, próbujesz czegoś nowego, żeby dostać tą daną dawke humoru czy czegoś... to za każdym razem lurujesz inaczej czy coś, ja tak miałem... wracałem z respa > tam gdzie jest masa stone golemów i wrl, zabiłem go, poczym na środku zrespił się wrl, próbując go przebiec i lurnąć normalnie to on mi wybiegł na droge, myśląć sobie "no okej, wybiegł pobiegnę za nim i zaraz się go trapnie" biegne biegne 3 sqm mija, jeb z 1005 hp (1085 hp full wtedy) na 0 spadło, nie miałem nic jak to zrobić poprostu przyjebał kurewsko mocno =/

A z wrl jest tak, że stojąc z nim już w "trapie" on nie walnie więcej niż 670, ale jeżeli jest w ruchu i ma nieograniczone miejsce to stojąc z nim przez pare sekund możesz zobaczyć, że na*******a nieziemsko mocno i widać, że nie ma ograniczenia w waleniu explo, burst, vis lux, czy czego on tam jeszcze wali.

(Powiększ, aby zobaczyć całego screena 1280x770)
Magson jest offline   Odpowiedz z Cytatem