Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
jestes w stanie to udowodnic ?
|
Jestem w takim stanie ze moge..
Majac knighta bijacego z skull staffa i idac na cyklopy robie tak..
Iddzie na mnie jeden cyklop wiec daje full def i nic nie robie. Sa zawsze jakies szanse ze sie we mnie wbije ale nikle, a gdy zaczynam bic (z full defem i majac shielda) to o dziwo zaczyna sie nijako, ale wbiac!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro
@Rycerski Cinek
jestes trolem, u udowodnij ze nie wyjasniajac mi czemu podczas treningu majac na sobie 2 roty i walac monka zaden z rotow sie nie przebija (wedle Twojej teorii moja bron jest zajeta udezaniem w monka nie blokuje rota), tarcza bronie rotworma, a co z drugim ktory sie nie przegryza we mnie? Kolejne pytanie, czemu kiedy przyjdzie trzeci rotworm on przegryza sie i zadaje mi obrazenia?
|
Czy ja ci gdzies idioto pisalem cos o 3 potworkach?!
I nie obrazaj mnie, a co do tego, ze 3 rot sie wbija to masz armor slaby i najprawdopodobnie defujesz 2 roty tarcza gdy jestes zajety biciem monka, wiec monk ci nie oddaje i nie bierzesz go na bron, bo nie musisz. Jeszcze to sprawdze na rookstayerze uzywajac spear, przy czym bijac 1 minosa ktory jest daleko i blokujac 2 na copperke.
@po tescie
Doszedlem do wniosku, ze to dziwne ale gdy blokujesz dwa roty i bijesz trzeciego potworka, ktory nie obciaza ci mozlowosci dalszego blokowania to.. Jednego rota sciagasz na nie uzywana tarcze, bo kiedy bijesz to tylko jednego potworka mozna bloknac tarcza, a drugiego musisz blokowac sicklem czy innym itemem do trenienia. Monk cie nie uderza wiec pozostaje ten drugi rot. Wiesz ale przy twoich skilach blokujesz sicklem tak jak ja rookstayerem bym bloczyl z dajmy na to birght swordem i moim 27 shieldingiem, a i tak tobie lepiej to by wychodzilo. Masz wkoncu ten 90 shielding i nie widzisz jak drugi rot bloczony slabym itemem (z malym def) nie wbija sie w ciebie. Ja do testu wzialem speara ktory nie posiada defa i odrazu gdy zaczynalem atakowac to we mnie sie 1 minotaur wbijal ;p.
A tera foty:
Tu widac, ze kiedy
zaczalem atakowac, to zaczalem tez zrywac
Kiedy koniec ataku to i
koniec zrywania od 1 minosa.
I ponowna proba..
Start.
Stop.
Mozna wywnioskowac, ze ataki nasilaja sie, gdy zaczynam atakowac.
@down
No niby tak, ale po pierwsze nie mam bs'a, bo nie wale z swordow, a po drugie jemu chodzilo o to, czemu rot ktory bije w niego "na drugiego" nie wbija sie, bo mysal ze monk bedzie zabieral mozliowosc bloczenia tego rota. A ze monk mu nie oddawal, to ten mogl bloczyc rota -.-. Sam nie wiem do konca od czego zalezy, ktory potwor sie w ciebie wbija z tych dwoch, jak sie bije trzeciego, a po drugie to ja pisalem o jednym i dwoch potworkach, a nie o 3 wiec sie odczepcie wkoncu od tego(to nie znaczy ze nie mam racji

).