Jak moze zauwazyles opublikowalem kod zrodlowy, a zeby go odpalic wystarczy PHP-Gtk (
www.gtk.php.net - oficjalna strona). Trudno dac kod ktory wszyscy widza i keyloggera tam wrzucic

Dlaczego .b.a.t (bat - widoczny kod zrodlowy)? Zeby odpalic moj kod w PHP-gtk trzeba wejsc w linie komend (cmd***** w windowsieXP) i odpalic plik php***** z katalogu z PHP-Gtk razem z paramertem zawierajacym nazwe pliku ktory ma byc uruchomiony. Czyli kod w plik .b.a.t:
Jak gosc zablokuje wszystkie zakresy IP z ktorych bede "przegladal jego strone" (bo to wlasnie robi moj program) i beda inne osoby ktore go otworza w innych miastach polski to wlasnie osiagne to co chce

Przeszkodze im w hackowaniu, a to wlasnie chce osiagnac. Jak zablokuje wiekszosc duzych miast to skad passy beda przychodzic? Od slynnych 200+ z "Pcina Dolnego"? Napewno bedzie mial mniej chetnych do zakupu swojego VIPa jesli popularne bedzie skanowanie wszystkich plików na forach, a wiekszosc polski bedzie zablokowana

Np. zakres w jakim ja dostaje IP to jak narazie 15,500 IP

- w dodatku on nie zna tego zakresu jeszcze :>
Skrypt pamietajacy ostatnie czasy dodania i ip dodajacego bedzie dlugi, bedzie musial go dlugo pisac i w dodatku musi puszczac co jakis czas passy, bo jak inaczej prawdziwa owntibia bedzie dzialac? Oprocz tego taki skrypt bardzo by obciazyl baze danych z czym i tak ma problemy, bo jak wczoraj wysylalem haslo to komunikat wyskoczyl "server overloaded"

Jak ktos prawdziwe pasy wysyla to 2-3% nie dochodzi w godzinach szczytu xD
Warto bylo kupic wersje VIP :> (tez nie dochodza)
@obrazki
Konta sam moge załozyć, nie jest to takie trudne.. przepisac pare obrazkow.
@dane
Nie wydaje mi sie, zeby ktos chcial mi cos zrobic. Zreszta siedzie w zamkniety w domu, wiec jak maja tu wejsc?

------------------------------------------------
Teraz moj program nazywa sie
"OwnExplorer" i sluzy do przegladania stron - jeszcze nie skonczylem (wersja testowa /\ ).

Co do spamowania telefonu/maila itp. dostalem juz pogrozki, ze jak nie przestane pisac kolejnych programow (wykrywajacych owntibie w plika itp.) to tak zrobia. Tylko skad moj numer wezma? Ja nie wyrazilem zgody na spamowanie mojego telefonu, wiec złamią prawo. (wiadomosci SMS sa 2 lata przechowywane na serwera operatorow sieci komorkowych, wiec nie ma problemu, zeby namierzyc kto i kiedy wysylal ile jakich wiadomosci)
Jak juz pisalem moj program NIE WYSYŁA ŻADNYCH WIADOMOŚCI. On tylko otwiera strone i wyswietla jej zawartość. Nie wiem jak działa otwierana strona, bo nie mam kodu danej strony, wiec jak mam ustalic czy jakies wiadomosci wysyla?
W dodatku kod jest otwarty i pozwala na otworzenie dowolnej strony w internecie. Podana strona to tylko przykład. Jak wpiszesz w miejsce owntibia.com np. wp.pl to tez ci sie kod wyswietli, bo moj program to PRZEGLĄDARKA STRON

Zrobie nowy temat w dziale "inne" o mojej przegladarce