Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Dobra, super, pomysły są.
Tylko co z tego? i tak nikt ich nie wyśle do CIPów...
|
Nawet jakby wyslal to by nic z tego nie bylo napewno, dostalby tylko autoresponda z FAQ...
A ilez to razy na forum tibia.com to bylo walkowane ze ten system jest do kitu i co? Dalej tego nie zmienili i nie zmienia....
Jak Knightmare napisal cos w stylu "Ludzie narzekali na PK, zrobilismy system skulli, nazekali na skulle powstaly swiaty E-PvP i tak sie ciesza mala popularnoscia. Ludzie zawsze narzekali i cobysmy nie zrobili to wszystkim nie dogodzimy."
To nie sa jego dokladne slowa ale to wygladalo mniejwiecej tak.
IMHO skull system w tej postaci jakiej teraz jest to wielki syf...
Podane przez niektorych ludzi z tego tematy pomysly sa bardzo dobre i niektore proste w realizacji dla CipSoft...
Jednak nawet gdyby wmontowac niektore z nich to ciagle by zostaly problemy w tej postaci w jakiej ja dostalem red skulla...
Po ciezkim dniu w kazoo na guardach i wystrzelaniu w nie BP boltow wracalem z lootem do depo... i jakis 15~lvl sie przyczepil do mojego worka, po ostrzegawczych strzalach ciagle staral sie zakosic moj worek wiec go musialem zabic. Zakampowalem sie kawalek od depo czekajac na to az skull minie i co widze? Ten sam koles(juz 1 lvl mniej) i znowu moj worek probuje zakosic... no to znowu deda zaliczyl... domyslalem sie ze pewnie znowu wpadnie wiec sie dre do kumpla zeby zabieral ten worek odemnie albo parcel dawal szybko... niestety nie bylo too many players i koles momentalnie byl spowrotem po moj worek... 3 ded, ja red skull i dalej stoje jak ten pacan z tym workiem i bez parcela czy kumpla... nie minela minuta jak koles znowu byl przy mnie, teraz chcialem grac na czas i biegac z tym workiem, jednak jak na zlosc zrobily sie ogromne lagi i tyle co widzialem kolesia i moj worek...
Tego typu wymuszenie red skulla na kims juz wczesniej z matkusem chyba wymyslilismy kiedy szukalismy na ile sposobow mozna w zla strone wykorzystac system skulli...
Jednak musze przyznac ze polubilem ta czerwona czaszke i jak zniknela to troche mi jej brak bylo... Nie zaliczylem ani jednego deda od ludzi przez red skulla, no coz nowy swiat, w miare lvl i jakos sie nie czepiali
CipSoft jesli chcialby zostawic system skulli i go udoskonalic napewno by nie rozwiazal problemu ktory mnie spotkal(no bo jak?) ale mogliby ulepszyc ten system bardziej wlasnie w strone pomyslow ktore juz ludzie zglosili w tym temacie i na forum tibia.com...
Zacytuje tutaj swiete slowa NPC Snake Eye "Snake Eye: Cip sux!"