Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2007, 22:36   #164
Jackess
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2007

Świat: tam i tu
Domyślny

Cytuj:
Ciebie, stary owner Evila Nosferatu/Maliego Clanna z tej strony. Wiesz stary, zawsze Cie lubialem, ale po tym co pokazujesz ostatnio - jakos sie to zmienilo.

>>pizd** a mie znasz, gra nie odzwierciedla twojego charakteru no może w bardzo malutkim stopniu.

Nie zapomnialem kim bylo Cruoris - zajebista paczka ludzi, ktorzy czerpia z tej gry radosc i przyjemnosc, przynajmniej wiekszosc z nich. Wystarczy umiec podstawy angielskiego, i juz mozna sie z nimi dogadac, nawet po tym jak juz padniesz, a to jest chyba czesc gry, i cena za to, ze wybrales gre na serverze pvp.

>>dogadać=polizać pupy

Tyle dobrze, ze sie przyznajesz ze Twoj topic to propaganda.

>>propagandy uzywaja ludzi inteligetni.

Taak, to bardzo wygodne, powiedziec "macie dowody? nie? to sie odczepcie", bo az taki glupi nie jestes zeby wszystkim naokolo trabic, ze hackujesz ludzi. Nie mam zamiaru nikogo przekonywac ze hackujesz czy nie, Ty tez sie lepiej nie tlumacz, mnie i tak nie przekonasz. I nie chodzi o to, ze masz racje, bo moze po troszce i masz, ale o to, ze dowiedzialem sie o tym od moich znajomych, i im wierze.

>>a niby na hu* on ma ci sie tłumacvzyc? kolo trzepie kase na tej przygłupiej grze a ty tylko mozesz sie napinac tu na forum.

Uogolniasz. Pare osob zapewne tak napisalo (jakos umknely mi oba tematy, nie czytalem ich), a Ty od razu "wy". Zreszta, moze jest to oznaka co ludzie o Tobie i MW mysla? Moze maja do niego wiecej respektu niz do Ciebie?

>>napewno maja wiecej respectu do ms niz do ek

Z mojej strony to wyglada tak, ze za duzo osob sie zrobilo [najpierw w ultimation, pozniej w Fraternity], a wiadomo, ze w tloku sie zle walczy, i trudniej ogarnac wszystkich.

>>to zes kur** wymyslil

A co w tym zlego ze jedzie na zmywak do Anglii? Z tego co mi wiadomo, studenci maja nieco dluzsze wakacje, a nie bez kozery sie mowi "biedny jak student" (taak, mam brata studenta i wiem o czym mowa ). Nawet jesli chcialby tam zostac na stale, to po studiach i odrobinie dobrych checi NA PEWNO nie bedzie zmywal do usranej smierci. Po co ma marnowac swoje wakacje i siedziec w tym..kraju? Zreszta, to jego rl, i nie powinno Cie to obchodzic czy jedzie czy zostaje, gdzie studiuje i co robi.

>>łapie sie na zmywak
Cytuj:
Czyli jednak nie miales konkretnego powodu, moze oprocz tego, ze bili Twoich znajomych. Skad wiesz ze zaczeliby bic Cie?

>>wyrachował sobie

Nie znam chlopa na tyle zeby go oceniac czy jest zalosny czy nie, ale podal chyba WYSTARCZAJACA ilosc powodow na forum na tibia.com. I radze sie z tym pogodzic ze macie 160rp+ przeciwko sobie, latwiej bedzie walczyc

>>nie znasz chlopa ale wiekszosc go zna ten koles jest ŻAŁOSNY jesli chodzi o jego gre w tibi. haha te straszenie w ogloe tu nie pasuje co to jakis sarkazm??

No, w to nie watpie, skoro to juz jego 3cia gildia w tej wojnie, a ludzie dalej do niego dolaczaja

>>omg to ty sie z hu** na głowy zaminiles? szwedzi nie dosac ze nie dawali sobie z podporzadkowaniem ult~ to po dojsciu fra~ srali w gacie. pamietam poczatek wojny i kilka zaliczonych gleb członków ulti~ co mozna bylo uslyszec potem od macaroniego TO NIE KONIEC WOJNY!! TO NIE KONIEC WOJNy!! powiedz mi ile ta wojna juz trwa? mozesz sie napinac ale nigdy jeszce na tym servie jedna osoba nie wplynela na losy tego siwata w takim stopniu

Nie bede tutaj pisal co o Kotim mysle, ale ja przyjalem do wiadomosci, ze jest w Cruoris, nie w Fraternity, i ze mimo wszystko mial jakies powody. Czy to wszystko bylo zaplanowane? Nie mam pojecia, ale szczerze watpie.

a co ty z tymi kotami tak masz fobie jakas ? mial powody <ha ha ha>

Oryginalnie napisane przez behi
Maco, krytykujesz ludzi którzy się przyjaźnią z Cruoris, a sam to robiłeś i nie omieszkiwałeś się z tym wozić "playing in hope for Master Wrath return"^.^

>> czasy sie zmieniaja

Oczywiscie "no offence", przepraszam za "Makaroniego", jakos tak glupio wyszlo

Za makaroniego nie przepraszaj chlopak potrafi zawijac makaron na uszy.

teraz ja jestem wieszczem

Ostatnio edytowany przez Jackess - 31-05-2007 o 22:40.
Jackess jest offline