Temat: Nowe wyzwania
Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2007, 00:53   #80
Ksztan WWO
Użytkownik Forum

Ksztan WWO's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: sie biora dzieci?

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 48
Skille: 73/74
Poziom mag.: 5
Ksztan WWO ma numer GG 6864448
Oczko

Cipsoft jak zawsze do tyłu .... grałem na OTS w którym było cos takiego , była także opcja jazdy na war wolfach gdzie aniamacja byla zmieniona co wiazalo sie z pobraniem własnego klienta ale , widac bylo postac na wolfie ...

W sumie za długo gram w ta gre zeby sie odzwyczajic od tepego pvp enfo ale tibia siegneła dna te nowe update sa coraz bardziej zmyslniejsze i idiotyczne taki PoI dajmy na to bramka od 80 lvla xD no ldzuei śmiech na sali

Cipsoft od zmiany na 7.8 nic nowego nie wniesie , mówiac nic mam namysli nic zwoekszajacego grywalnosc , Sadze ze tibia 7.6 byla punktem kulminacyjnym ich staran , poprzednim czegos brakuje , a kolejne sa załatwe ...

Po wprowadzeni battle list atack i run na hot keyach gra zrobila sie Denna , bez dennnie denna przez duze 'D'.Caly urok gry polegal na trudonosci trafienia i wolnym expie a nie jak to jest teraz 50ek za skilami 75/75 nie za dobre sie robi bagatela 2,5 miecha bez jakiegos tam sharingu ofc i botowania , a jakiegos 50 ms robi sie w miesiac do 1,5 ....

Rozpisałem sie nie na temat ale czastek zawarłem .. wiec powtorze ze nie dla kazdego jest to nowosc , tylko dla global maniaków
And You can Loss all ...
Ksztan WWO jest offline