1. Hack - wyobraźcie sobie, że macie całkiem dobrą postać. Wchodzicie na swoją postać a tu kompletna pustka.
2. Ban - nierozumiem co złego jest np. w teleportowaniu. Jeśli mamy zapier..lać w tą i z powrotem to może to nas odechciewać od gry. No, ale niestety kady GM musi pilnować porządku.
3. "You are death" - znacie to?? Z tym spotyka sie chyba kazdy gracz. Moim pierwszym dedem bylo zabicie przez szczura na 1lvl. Weszlem do kanalow i nie wiedzialem jak zaznaczyc rata aby w niego walic

. Jednak troszke nie podobaja mi sie moje ostatnie dedy:
a) May 28 2007, 20:43:12 CEST Died at Level 26 by a wyvern
Niestety walilem wyverne i zbrali mi prad

b)May 20 2007, 13:09:07 CEST Died at Level 23 by a minotaur archer
Jakis noob lurnal do mnie 3 mino archery a mnie zablokowal LAG ( od lagow i freezow tesh sie odechciewa grac)
c)May 18 2007, 14:08:56 CEST Died at Level 23 by an orc berserker
Moj kumpelchcial zebym z nim poszedl na zerka. On jest taki Newbie. Zamiast na mnie poczekac poszedl on samemu. Jak po 1/2 min. przyszlem zauwazylem ze moj kumpel zamiast atakowac zerka tlyko ucieka przed nim i chowa sie za skrzynki i pisze: "no teraz mnie jush nie walnie". Ale Zerk tylko podszedl rozwalil skrzynke i zabil go. Potem zarzucil Haste i zaczal mnie gonic. Moj kumpel zaraz przed smiercia do mnie napisal: "k***a ! czem,u zajebales skrzynke????" Myslalem ze jabne ze smiechu. Jednym slowem rekord swiata.